ah bir gün benimde bir motorum olacak ve bende 100km de ne kadar yaktığımı sölicem...:(
ah bir gün benimde bir motorum olacak ve bende 100km de ne kadar yaktığımı sölicem...:(
Piaggio Beverly 250 şehir içinde 100 km de 4 litre yakıyor.
2 lt.= 100 km.
jonway tcyy110t9 futline !(yandaki resim)
itina ile kaza yapılır
Regal Raptor 250 cc
10lt ile 300 km yapıyorum yani 3,3 gibi oluyor.
motor 800 km civarı yani rodajı daha bitmedi ve yukarıdaki rakam şehir içi
kullanımdaki rakam
kawasaki er-5 2006 12 lt benzinle 260 km gittim ortalama 100 km de 5 lt gibi bi benzin tuketimi var
yamaha wildstar 1600; 100 kmde 65-70ytl arası...ben ara gazı çok kullandığım için normal değerlerin biraz yukarısında çıkıyor...2000yılından beri benzine verdiğim parayı toplasam motorun parasını bulur
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
motoru ilk aldığımda terslik var gibi gelmişti sora pek üstüne düşmedim...abartı egsoz ve dyno performans artıcılar var üstünde bunların da etkisi çok +21beygirlik güç veriyor bide boyuna gaz veriyorum normal
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Ya hocam senin motor zaten 63 beygir, NASIL +21 BEYGİR ALIYOSUN ALLAHAŞKINA? Normal falan değil. Olması gerekenin 3.5 katını yazmışsın, böyle birşey yok kusura bakma. Alet 4250 devirde redline'a giriyor performansıda yüksek değil alttan egzantirikli bide olacak iş değil yani.
SÖYLEDİĞİNE GÖRE FULL DEPOYLA 100KM BİLE GİDEMİYOR OLUYORSUN FARKINDAMISIN?
Birde normalin biraz üstünde yakıyor yazmışsın. Biraz kelimesi 3.5 kat için yanlış seçim bir kelime.
Sert yazdığımı düşünme lütfen ama abartınında bir sınırı var.
63 beygiri 4000 devirde üretiyor...performans çok yüksek değil diyosun otoban da 180i gördüm daha nasıl yüksek değil...gitmiyo zaten
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
mad bike cidden full depoyla 100 km den fazla yol gidemiomusn?
eger oleyse sana tavsiyem motoruna bi baktır bi yerlerinden benzin akıtıo olabilir
yolun hakkını ver!
Konuyu değiştirmeyelim. Benim motorum 100kmde 25 LİTRE YAKIYOR dedin yukarıda bizde oraya kitlendik. Yok böyle birşey. Yaksa yakacağı 7 litredir 100kmde. Performansı düşük derken 1600cc alet benim 750 shadowum kadar performans veriyor çünkü alttan egzantirikli eski teknoloji motoru var. 2 silindirden 1600cc yapıcaz diye 4000 deviri geçemeyen 300 kilonun üstünde bir motor çıkmış. Böyle karakteristiği olan bir motora egsozla ıvır zıvırla 21 beygir ekledim diyorsun (yok artık). Bir depoyla (ki bu depo 20 litre) 90km gidiyor diyorsun. (Ki 350 gitmesi lazım) Ayrıca bir depon 55-60YTL'ye doluyor senin. Daha ne diyeyim? İnsaf derim ancak. Yazış tarzım için özür diliyorum ama kendimi alamadım.
100 km de 20-21 lt...söylediğim kabaca bi hesaptı en aşağı 60ytl çıkar tam hesaplamaya kalksak heralde..ara gaz olayını çıkarsak 55-57 ytl ye iner maksimum...bu arada motorumu kötülemeyede başladın bu motor zaten sesi ve iriliği nedeniyle yapılmış bir model performasın herzaman arka plada kalır bende sesini duymak için sürekli gazı sıkıyorum yani anlaşılmayacak pek bişey yok
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
İstediğin kadar uğraş 100kmde 20 litre yaktıramazsın, İNANMIYORUM diyorum konuyu kendi tarafımda kapatıyorum.
İzmir-İstanbul arasını 500YTL'ye giden motoruna benzin yetiştirmek için iş hayatında başarılar dilerim sana.
inanmak zorunda değilsin benimde kimseyi inandırmak gibi bir uğraşımda yok zaten
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
valla ben benzinin 3.100 olduğu zamanlar 280 km yapmıştım 8 litrelik depoyla bilmem ne kadar yakıyor???hesaplayan varsa yazsın km de kaç para yakıyor acep ??????125 cc bisan pasific yazarsanız sevinirim
Aslında benim daha genel bir sorum olacaktı: Bir motosiklet, hafif şasisine ragmen, hele 600CC ve üzeri ise, sanki bir araba kadar yakıyor. Yani 4 tekerlekli, 1400cc bir araç kadar yakıyor sanki. Sebebini bilen varmı?
Sagolun, -t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)