Arkadaşlar konu benim için önemli.. ** Yardım **
Reklamlar
-
Öncelikle merhaba, şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Motoru alırken bende sizin gibi bir günde bütün bayileri aramıştım ya elimizde yok yada mırın kırın konuşuyorlardı. Evime yakın diye gidip bir bakayım dedim honda marmaraya ve şansa kırmızı bir 2014 yakaladım orda hemen konuşup anlaştık ve böylece ben motorumu honda marmaradan aldım. Satın alma işlemimle can bey ilgilendi. İlk motorum olduğu için teknik bilgi eksiğimde çok olduğundan motorun orasını burasını gösterip bu ne şu ne gibi bir ton soru sordum anlattı sağolsun. Ruhsat plaka işlemlerini onlar kendi muamelecileri ile halledebiliyorlar yanlış hatırlamıyosam 80-100tl gibi bişi çıkıyordu muameleci ücreti ama biz kendimiz hallettik. Servis dersen daha motor 460km de servise giremedim o konuda bişey diyemeyeceğim. Ben ilgi alakalarından memnun kaldım.
Reklamlar
-
Hayatta zarar etmeyeceğiniz tek şey, hayallerinizin peşinden koşmak..
-
BOZKAPLAN adlı üyeden alıntı
Aranan kan bulundu
Nie aldın la kırmızı ben alacaktım
. Aynen o can la ben de konuştum ilk mırın kırın etti dediğin gibi ama alıcı ( reciver ) olduğumu anlayınca muhabbet biraz daha düzeldi.. yok aga dayanamıyorum alıcam ben o HRC yi benden önce alan olursa lastiklerine arap sabunu sürer kaçarım..
Bendeki tam şans sabah aradım motor yoktu öğleden sonra gittim alacak kişiye kredi çıkmamış motor boşa çıkmıştı öyle kaptım Bayilerle konuşurken honda satıcılarının çok tok satıcı olduğunu fark ettim bende yani alırsan almazsan alma nasılsa alacak var kafasındalar o mırın kırın dediğimiz tutum ordan kaynaklanıyor bence
-
Akmina adlı üyeden alıntı
Bendeki tam şans sabah aradım motor yoktu öğleden sonra gittim alacak kişiye kredi çıkmamış motor boşa çıkmıştı öyle kaptım
Bayilerle konuşurken honda satıcılarının çok tok satıcı olduğunu fark ettim bende yani alırsan almazsan alma nasılsa alacak var kafasındalar o mırın kırın dediğimiz tutum ordan kaynaklanıyor bence
Yarın ak ..t kara ..t beli eder. Zaten annemle gidicem ( bu arada annem motosever bi anne bana da kask al gezelim falan der 55 yaşında maşallah :D ) . Annem parçalar valla onları.. Zaten arkasında pehlivan gibi oğlu var valla can man kalmaz ortalıkta Ama cidden telefonda mototal ve güngör dışında HONDA kurumsallığını yaratan kimse yoktu..
Yarın inşallah detaylı bi şekilde edindiğim tecrübemi yazarım şöyle referans niteliğinde.. Zaten akşam kapanışa anca yetişicem.. Artık adamlarla beraber kapatırım :D
-
Hayırlısı olsun artık ekipmanları doğru seç honda sıfır Motosiklet alana eğitimde veriyor galiba sorarsanız alırken
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun artık ekipmanları doğru seç honda sıfır Motosiklet alana eğitimde veriyor galiba sorarsanız alırken
Cümleten selam.. Motorumu sonunda aldım.. Fakat maddi imkansızlıklardan dolayı şu an evrak parasını bile veremedim.. Şu an öle duruyor vekalet falan bekliyorlar. Benim için gerçekten o bankanın hüsranı kötü oldu.. Gülüp oynamam gerekirken bu arada motoru istediğm yerden ESENGÜLDEN aldım. Sagolsun Erkan abi sabah 10 da aradı beni istediğin beyaz renk geldi nabalım dedi dedim akşama geliyorum.. Neyse biraz para konusunda moralimin bozuk oluşundan ve akşam birkaç tatsız durum yaşadığımdan bayi ye gittim suratım 5 karış 15 dk da motorun faturasını kestim çıktım.. Sagolsun durumumu anladı en azından bana vekalet gönder dedi ben evraklarını hazırlattırayım sen motoru teslim alırken son bi 500 tl daha evrak parası verirsin sen sağ ben selamet dedi.. Yarın vekalet işini ayarlamaya çalışıcam..
Aklıma gelmişken noterde vekalet ne kadara çıkartılıyor bileniniz var mı ?
Ekipman falan yalan oldu.. Keza istediğim herşey revit kıyafet tcx bot shoei kask hepsi onlarda mevcuttu eger ki bedenleri uymazsa firmadan isteyebilirim dedi. Ama dedim bankadan haber bekliyorum yoksa plaka bile çıkartamıycam dedi.. Kısacası ters köşeye yattım..
Eğitim konusunda benim bu saatten sonra ileri sürüş eğitimi falan almam gerek. Başlangıça emin ol ihtiyacım yok.. 25 yaşındayım 14 yaşından beridir motosiklet kullanıyorum.. 2007 ocak a2 ehliyetim var sen düşün..
Neyse bayi ile ilgili hiçbir yorum yapamıycam.. Dediğim gibi bayiye girdim 15 dk da faturayı kestim ve çıktım.. Akşam o yağmurda kafam dağılsn diye 3 km yol yürüdüm tepem atıktı yani.. O yüzden hiç bir yorum yapamıycam..
-
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Naptın kardeşim aldinmı
Bakırköyün anasını ağlatıcammmm :DDD aldım la aldım çıkardım motorumu.. soğuk falan dinlemeden gazlıyorum.. p.tesi plaka gelsin de ist. kazan ben kepçe
-
BOZKAPLAN adlı üyeden alıntı
Bakırköyün anasını ağlatıcammmm :DDD aldım la aldım çıkardım motorumu.. soğuk falan dinlemeden gazlıyorum.. p.tesi plaka gelsin de ist. kazan ben kepçe
Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)