Arkadaşlar konu benim için önemli.. ** Yardım **
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kardeşim sonuçta sıfır motosiklet alıcaksın. Sıfır motosiklette bir problem çıkmaz diye düşünüyorum. Motoru marmara'dan al servise Esengül Honda'ya gidersin. Motoru aldığın yere gitmek gibi bir zorunluluğun yok.
-
İstediğin motoru istediğin bayiden alabilirsin bayi ile işin pek uzun surmicek önemli olan yetkili servis motorunun parasını odedikten hemen sonra motorunu teslim alabilirsin ama ruhsatın plakan olmadığı için motorunu trafik polisi motorunu bağlar ve ceza yazar o yüzden 2 3 gün plakan çıkana kadar trafiğe çıkarmaman da fayda var şimdiden Hayırlı uğurlu olsun umarım ekipmanlar tamamdır.
-
Twin adlı üyeden alıntı
Kardeşim sonuçta sıfır motosiklet alıcaksın. Sıfır motosiklette bir problem çıkmaz diye düşünüyorum. Motoru marmara'dan al servise Esengül Honda'ya gidersin. Motoru aldığın yere gitmek gibi bir zorunluluğun yok.
Haklısın orası öyle fakat ben de esnaflık yaptığım için aldğın birşey heryerde satılabilir ama ne biliyim.. . Daha alır almaz servisinde sıkıntı falan yaşarım gibi geliyor.. Yani motoru almak istiyorum ediyorum diyene kadar " - Ya abicim gel hallederiz ederiz gibi konuşmalarda bulunurken " konuşması birden bire " - tabi efendim siz geldiğinizde daha detaylı konuşuruz ederiz demeye başladı. Bir de işim gereği ÇENE bizde herşey !! O yüzden satır aralarına kimse dikkat etmez ben accayip dikkat ederim konuşmasından halini tavrını yapacağı işe kadar şu anda bana çok sağlam bir güvensizlik verdi. Bak şöyle söyliyeyim Mototal ve Güngör motordakilerin telefonda konuşması gerçekten hoşuma gitti adam gibi konuşuyorlar numaranı falan aldılar istediğin renk gelirse ararım ederim dediler " tok satıcı " kafasında değiller yani.. Kaldı ki evim BAKIRKÖY de onlarda olsaydı koşarak gider alırdım. Tamam bu yazdıklarım saçma geliyor ama sıf muhabbetinden adamlara para kazandırmamak geldi içimden...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Tech_N9ne adlı üyeden alıntı
İstediğin motoru istediğin bayiden alabilirsin bayi ile işin pek uzun surmicek önemli olan yetkili servis motorunun parasını odedikten hemen sonra motorunu teslim alabilirsin ama ruhsatın plakan olmadığı için motorunu trafik polisi motorunu bağlar ve ceza yazar o yüzden 2 3 gün plakan çıkana kadar trafiğe çıkarmaman da fayda var şimdiden Hayırlı uğurlu olsun umarım ekipmanlar tamamdır.
Onu ayarlarım.. Motorumu polis kolay kolay bağlayamaz..
Ekipman konusuna gelince . Kurumsal firmanın vermiş olduğu iş saatlerinden ve awm de çalışmamdan dolayı motoru almaya bile zoraki gidip alıcam o derece.. Bütün geceler benim fakat geceleri dükkanlar kapalı
Hayatta zarar etmeyeceğiniz tek şey, hayallerinizin peşinden koşmak..
-
Kırmızı çok tatlı duruyor hangisini begeniyorsan onu al eski cbr mi honda anesten almistim istersen plakayı bekle istersen şimdi al demislerdi plakasiz arabayla işyerime kadar getirmislerdi sonradan kendim gidip plakayı taktırdım
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Kırmızı çok tatlı duruyor hangisini begeniyorsan onu al eski cbr mi honda anesten almistim istersen plakayı bekle istersen şimdi al demislerdi plakasiz arabayla işyerime kadar getirmislerdi sonradan kendim gidip plakayı taktırdım
Zaten kırmızı ıııh yani hiçbir yerde yok HRC yi zarzor yani sabahtan ne kadar honda bayisi var ise aradım zaten.. Telefonda bana sallar gibi hafta sonuna kadar alırsın motorunu falan yaptı iyice ayar oldum elemana yani faturayı kestirip s..trip giderim zaten alırsam da.. Daha telefondan esnaflıktan bi haber oldukları belli zaten..
Bak ne kadar Ruh Hastası birisiyim sen anla..
-
Kış geliyor zaten biraz daha bekle istediğin renk olsun tâbi dayanabilirsen
-
Kış geliyor zaten biraz daha bekle istediğin renk olsun tâbi dayanabilirsen
Yok kardeşim inan sabır benlik birşey değil
-
Aga senin kafa uçmuş istanbula yakın şehirlerde yokmu
-
Aga senin kafa uçmuş
istanbula yakın şehirlerde yokmu
Ona da baktım fakat dediğim gibi çalışma saatlerimden dolayı ÇORLU dan alamam
-
-
BOZKAPLAN adlı üyeden alıntı
Ona da baktım fakat dediğim gibi çalışma saatlerimden dolayı ÇORLU dan alamam
Vekâlet verirsin ctesi alırsın bilmiyorum illaki ayarlanır bir şekilde
-
Adventure58 adlı üyeden alıntı
Beterin beteri varmış
kaç aylıksın ben 8 aylık
Valla ne yap et gönlündekini al servisi tanımam yorum yok.
Şimdiden hayırlı kazasız belasız sürüşler.
bu arada Anneninkıymetini bil Benim annem yok ama baba motor alırsan eve almam derdi hep. şimdi ayrı evdeyizde rahatlıkla aldım.
Teşekkürler güzel kardeşim Bende de baba yok.. neyse konu o değil.. şimdi bizdeki merak babadan gelme olduğu için anneden yana çok şükür sıkıntım yok sagolsun güzel bir takviye yaptı yani " Production By MOM "
Ben 14 yaşından beridir motor süren birisiyim fakat baba gidince motor da illaki gitti kask mont falan zamanında satmak zorunda kaldık.. Şimdi 5 senedir motosiklet özlemi içerisinde olduğum için geceleri uyuyamaz oldum yani hayatımda 2. kez ( ilk i şafak doğan güneş derken idi van ktm deki son gecemi ve çıktığım günü hiç unutmam ) böyle oluyorum anla yani beni ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
Vekâlet verirsin ctesi alırsın bilmiyorum illaki ayarlanır bir şekilde
Dediğiniz gibi motoru Honda marmaradan alıyım.. Çıkarıp semtime getireyim.. Adama derim bana plaka ruhsat hazır olunca ara gelip alayım ?!? Şu anda aklıma en çok yatan bu..
-
Al motoru evine gel sana yakın olan servise git faturanla.
Kendi adamları var muameleci 100 liramı ne ver sen işindeyken senin işlerini halletsin bşda uzak bayilere gitme.
-
Adventure58 adlı üyeden alıntı
Al motoru evine gel sana yakın olan servise git faturanla.
Kendi adamları var muameleci 100 liramı ne ver sen işindeyken senin işlerini halletsin bşda uzak bayilere gitme.
+1 Mantıklı..
-
Bukadar basit bitsin bu hasret
-
-
Motoru ÇORLU dan alirsan belki beraber gidebiliriz dayimlar orda esnaf onlarida görmüş olurum tabii zaman uyarsa ;)
-
Motoru ÇORLU dan alirsan belki beraber gidebiliriz dayimlar orda esnaf onlarida görmüş olurum tabii zaman uyarsa ;)
Çorluyu aramadım.. fakat orada da olacağını hiç zannetmiyorum.. çünkü 1 hafta öncesinden araştırdığımda hiçbiryerde motordan eser yoktu. P.tesi aradığımda herkes salı günü gelecek dedi.. Motoru marmara honda dan alıcam artık o tamam da hala onlara para kazandırmamanın peşindeyim.. 1 defa kıl kaptım mı herşeyden tiksinen birisiyim.. Bugün yukarıdaki listedeki bayilerin %70 ine motor geldi ve dediğim gibi hepsi siyah ve repsoldu (öyyk bu sene repsolu becerememişler).. Bir tek marmara motorda vardı motor.. Hadi bakalım hayırlısı.. İnşallah adamın eşref saatine denk gelmişimdir de o yüzden benimle öle ters ters konuşmutur diyorum.. Gerçi keneyi görünce illaki yüzü gülecek adamın ama neyse artık.. Bu arada benim derdim serviste pek değil.. Zaten ilk 1000 den sonra periyodik bakımlarını kendim yaparım.. Sadece ilk 1000 de bi esengül ün elinden geçsin bi kontrol etsinler tamamdır.. Şimdi hayatımda ilk kez 0 km motorum olacak illede esengül dememin sebebi ya da güzel bir bayi-servis olsun dememdeki sebep şimdi bir sıkıntı yaşarım ola ki faabrikasyon bir skıntsı olur, esengüle e gittiğimde aldığın yere gir gibi bi ortamla denk geldiğimde o motoru geceleri uyumam etmem kendim tamir ederim yani o raddeye gelir.. Çok şükür elim baya yatkındır böle şeylere..
Neyse inşallah motoru alınca B.köye gelirsiniz biraz gezerik laflarız çay falan ısmarlarım size de gece gece benim gibi bi ruh hastasına laf yetiştiriyorsunuz
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)