15.09.2014 saat.21.30 arnavutköy de kaza
Reklamlar
-
arkadaşlar başlıkta belirttiğim tarih ve saatte beyaz renkli volsvagen polo marka bir araba seyir halindeki bir motosiklte arkadan vurup kaçmış. o saatlerde oradan geçerken kalabalığa durdum ve adeta şok oldum. bir baba ve 5yaşındaki çocuğu yerde yatıyorlardı babanın durumu çok ağırdı sanırım kask takmamış yada fırlamış heryer kan gölüydü. Allah öyle büyükki herkez kaçan araca beddualar yağdırırken oradan bir genç kaçan aracın plakasını yerde buldu ve hepimiz biraz da olsa ferahladık. ambulans geldi yaralıları götürdü. hala olayın üzüntüsünü yaşıyorum Allah onlara yardım etsin. Sizlerden ricam lütfen kasksız ve koruyucu kıyafetsiz motora binmeyin artçınız için de geçerli mümkünse flaşörlü yelek giyin.
Reklamlar
-
..................... vurup kaçmak moda oldu zaten inşallah hayattalardır.Daha pazar günü Yeğenimin sünnet düğünü için Arnavutköye gittim yol acayip karanlık ve aşırı hızlı gidiyorlar.
-
geçen gün vurup kaçan bir araca rastladım arkasından kovaladım ve yetiştim o anki sinirle totosundan dokunup savrultucaktım arabayı ama başım belaya girer diye tırstım açıkçası sıkıştırıp durdurdum aracı
-
Bu tiplere ne yapsan yeridir. Umarım iyilerdir.
-
şurada bunu belirteyim bir çok motosiklet sürücüsü kaskı ceza yememek için kullanıyor kafasına geçiriyor kayışı bağlamıyor bunu yapmayalım kesinlikle
-
Allah yardımcıları olsun.
-
plakayı öğrendiysen yaz dostum görürüz belki bi yerde
-
-
to1ga adlı üyeden alıntı
geçen gün vurup kaçan bir araca rastladım arkasından kovaladım ve yetiştim o anki sinirle totosundan dokunup savrultucaktım arabayı ama başım belaya girer diye tırstım açıkçası sıkıştırıp durdurdum aracı
Kardeş senin olay şuna benziyor, aman... Nasıl düşünüyorsun arabayı savuracağını?
-
plakası 34 GA 7052 gerçi polise plakanın kendisi teslim edildi zaten polis gelene kadar gurup halinde bekledik, biri uyanıklık yapmasın diye. bir ara bi araba geldi, motoru inceledi, biz plakayı almak için geri geldiler sandık plakanın başında bekledik. Bizim Milletimiz milletlerin en üstünü beyler. herkez nasılda yardıma koştu biri atletini çıkarıp yaralının kafasına tampon yapıyor, üç kişi trafiğin akışını sağlıyor ambulansa yol açılsın diye biri arabamla götüreyim diyo,
tabi kıpırdatmamak en iyisiydi.
-
Kipirdatmamak en iyiside ambulans gelene kadar insan kan kaybından gidiyor
-
volkanocak adlı üyeden alıntı
plakası 34 GA 7052 gerçi polise plakanın kendisi teslim edildi zaten polis gelene kadar gurup halinde bekledik, biri uyanıklık yapmasın diye. bir ara bi araba geldi, motoru inceledi, biz plakayı almak için geri geldiler sandık plakanın başında bekledik. Bizim Milletimiz milletlerin en üstünü beyler. herkez nasılda yardıma koştu biri atletini çıkarıp yaralının kafasına tampon yapıyor, üç kişi trafiğin akışını sağlıyor ambulansa yol açılsın diye biri arabamla götüreyim diyo,
tabi kıpırdatmamak en iyisiydi.
o arabayla vurup kaçan da bizim milletten. aman diyeyim. ilk yardım öğrenmek konusunda da bir isteksiziz ki...
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)