4000-5500 tl arası alternatif motosikletler
Reklamlar
-
S.a beyler motorumu satıp biraz daha bi seviye üstünü almak istiyorum seviye diyorum çünkü cc olarak değil yani 150cc mcxim var gene 150 olabilir 250de olabilir ama kalite olarak bi tık üstünü almayı düşünüyorum mesela mcxime güvenipte uzun yola çıkamıyorum 6000kmde çünkü bisürü sorun açtı başıma belki bi sorun olmucak yolda ama soğudum motorumdan gerçekten sorunlar yıldırdı beni artık hevesim kalmadı binmek dahi istemiyorum işim olduğunda biniyorum demem o ki bi cbf olabilir falan regal raptor chooperlar olabilir hyosung falan ne olursa bütün tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Reklamlar
-
ne olursa bütün tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-ozaltin-motors-tan-gsrx-1100-suzuki-fark-yaratir-175075256/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-fzr-1000-orjinal-gumruk-cikisli-174695432/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-500cc-japon-169136866/detay
-
Commuter tarzında liste olarak çıkarttığım marka modeller
1-Yamaha ybr 125esd kasa çok temiz bişey alabilirim
2-honda cbf250 ortalama bi makine alabilirim
3-honda cbx 250twister ortalama bişey alabilirim
bide chooper grubu yaptım
1-asya pars alablirim temizinden
2-regal raptor 250lilik alabilirim ama modelleri eski biraz 2007-2008 falan
3-Hyosung gv250 alabilirim gene çok kötüde değil çok iyide değil ama 2005-2007 model arası temiz bi motor alabilirim
Ayrı olarak birde asya rx250 crooss var süpermoto tarzı yapıp çok zevkli bi motor yapabilirim
birde hyosung gt250 naked tiplerinden temiz bişey alabilrim R modelindende baktım ama yorulmamış temiz bişeyi bu fiyatlara zor alırım gibi
BU LİSTELERDEN FİKİRLERİNİZİ ÖNERİLERİNİZİ SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
ahmet tavsiyelerin için çok tşk ederim ama böyle eski makinelere bulaşmak istemiyorum ya başıma bela açmak istemiyorum
-
Honda CBF 150 veya Yamaha YBR 125. Sizi yıllarca üzmeyecek makineler. Önerme nedenim yaygın olmalarından mütevellit ucuz yedek parça ve servis, ayrıca 2. elde değer kaybetmez. Madem bir tık kalitelisini istiyorsunuz artık Çin malı düşünmeyin bence.
-
cbf 150 düşünmüyorum ya sebebi ise 4-4buçuk bin tl arasına 150lilk alcağıma cbf250 alabilirim 5buçuk bintlye kadar temizinden, ybrde koltuğu çok kısa geliyor bana artçıyla binildiğinde her2kişide sıkışıyor özellikle arkada topcase varsa :/ sizcede ybr ve cbf150ye karşın temiz bi cfb250 daha mantıklı değilmi ? önerileriniz için teşekkürler bu arada ha bide cbf250 değilde cbx250 var twister dedikleri modeli oda bi alternatif tabiki
-
Ben bu Ahmet Abi hesabının artık annesinden gizlice salonda bilgisayarı açıp, annesi salona doğru gelince monitörü kapatan, annesi komşulara gidince hemen monitörü açan bir ergen tarafından kullanıldığına iyice inanmaya başladım.
Her türlü konuda en absürt cevabı verebiliyor.
-
Ahmet abi bu forumun duayeni onun yerini kimse alabilemez
-
Onu bırakın benimle ilgilenin :D
-
EsesLifan adlı üyeden alıntı
Onu bırakın benimle ilgilenin :D
Kimsin seeen?
Kardeş Lifan 250-B şiddetle öneririm. ikinci el 4500TL sahibindene bakıver İnan park yerim olsa alacağım ilk motor
-
Lifanın motorları kaliteli oluyor mondial kanuni gibi dökülmüyor vardı başka bi modeli bende sınıfının sağlamı japonlar hariç çinlilerin arasında falan baya sağlam motorlar kalitesi falan iyi bencede önerin için teşekkürler bakıcam o motoruda yazdım köşeye
Şuan listem şöyle sanırsam ayıkladığım kadarıyla
1-hyosung gv250
2-hyosung gt250naked
3-honda cbf250
4-lifan 250b
birde tvs apache var oda kıyıda duruyor
6buçuk falan yapabilirsem bütçemi bajaj pulsar alırım temiz 2.ciel
-
Biraz bg gücü lazım bu durumde bajaj pulsar iyidir cbf 150 kalite olarak memnun edebilir ama güç konusunda sizi tatmin etmez ben daha yeni motorcuyum 9.000 kmdir 135 cc kullanıyorum şimdi bisikletmiş gibi gelmeye başladı şu durumda tekrar 150 cc ye geçmen saçmalık olur
-
güzel seçimler Allah gönlüne göre versin
Tavsiyem lifanı 2. sıraya al
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Biraz bg gücü lazım bu durumde bajaj pulsar iyidir cbf 150 kalite olarak memnun edebilir ama güç konusunda sizi tatmin etmez ben daha yeni motorcuyum 9.000 kmdir 135 cc kullanıyorum şimdi bisikletmiş gibi gelmeye başladı şu durumda tekrar 150 cc ye geçmen saçmalık olur
Gonyalı,
sana bir tavsiyem var. Pulsar alma.
Hiç değilse 500-600 cc eski honda yada kawasakilerden al, onlarda 7500 lira ortalama.
Driftten sonra Pulsar almak pek mantıklı değil, az daha hızlı, daha çok uzuyor ama bir don lastiği değil
-
Hocam ne motor alırsan al Eskişehirde parçası olsun.Apachenin yok manifold koptu kopacak ama ortada parça yok.Eskişehirde çok fazla motosiklet olmadığı için çok fazla yedek parça bulunmuyor.Bence naked gt 250 mantıklı olabilir en azından soğutma sistemi var.
-
YBR125 Alabilirsin bizzat kendi gözlerimle görerek test etmiş bulunmaktayım.. Yakmıyor 100 km de 1 - 1,5 litre anca... 2 kişiyle motorun canını çıkardık yokuşlarda falan ama en fazla 2 litreye yakın yaktı 2 litre bile değil, ama bi eksi yönü var o da fazla yokuşta bayılıyor, onun da çözümü basit bir dişli değiştiriliyor motorun önü kalkmaya başlıyor.. tabii ki yakıtı da 2,5 litre falan yakıyor 100 km de bağırtmazsan son gazda. titreşimsiz yakmıyor rahat üstündeki orjinal lastikleri değiştirmeni tavsiye ederim biraz dandik çünkü.
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Gonyalı,
sana bir tavsiyem var. Pulsar alma.
Hiç değilse 500-600 cc eski honda yada kawasakilerden al, onlarda 7500 lira ortalama.
Driftten sonra Pulsar almak pek mantıklı değil, az daha hızlı, daha çok uzuyor ama bir don lastiği değil
Model yılları cok düsük 5-10 senede ben binsem yasları baya ilerlemis oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------
Önümüz kış simdi elindeki motorla idare et yeni sezona kadar biriktirebildigin kadar para biriktir olmadı kalanı banka krediside iyi is görür eli yüzü düzgün cbr 250 denk getir uzun vadede yüzün gülsün düşük bütceye düzgün 250 cc yok o fiyat aralığında iyi bir motor alacam diye daha cok sürünürsün
-
Şöyle temizinden Cbf/Cbx 250 iyi bir seçim olabilir.
-
Bence CBF 150 için bir düşün. O bütçeyle çok iyi bir CBF 150 alınabilir, ben hayatımda bu kadar vefalı motor görmedim arkadaş. Tipini hiç beğenmiyorum ama hiç üzmüyor motor.
-
-
zuzuw 7liraya falan toparlayabilirsem bütçemi zaten kafamdaki modeller belli ya kawasaki er5 yada suzuki gs500 2 modele bakarım o param olursa hiç sürünmem cbf ybr falan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)