Bir ay önce Ls2 ff396 ft2 tron neon kask aldim. Rüzgar sesinden muzdaribim şehir içinde anlamamistim ama dun Eskisehir, Antalya arasi uzun yol yaptim ve sol kulagim hala ugulduyor (kulak tikaci olmasına rağmen). Yanimda artcima verdigim ls2 ff351 kask vardi yolun yarisinda artcimi indirip onun kaskini takip yola devam etmek zorunda kaldim. Artci kaskim ls2 nin en dandik kaski olmasına rağmen benim kaskimin 5 de biri rüzgar sesi almiyor. Rüzgar yüzüme vurmuyor kesinlikle sadece ses ve sadece Sol kulakta, havalandırmalarda kapalı kask kafama tam oluyor, oynamiyor. Yol boyunca elimi kaskin belirli yerlerini kapatarak sikintiyi çözmeye calistm tek kaskin boyun kayisini sol taraftan kapadigimda ses biraz azaldi ama hicbir faydali birsey bulamadim. Çözüm onerilerinizi bekliyorum, zor durumdayim kaskimi çöpe atmak istemiyorum neliklerle aldim ihtiyacimda var bu ay içinde 1000 km yol daha yapicam. Usenmeyip okuyanlara çok cok tesekkur ediyorum telefondan yazabildigim kadarıyla açıklamaya calistim umarim anlasilirim.