http://www.otohaber.com.tr/webtv/videoizle/150-kms-hizla-carpmak
Ters yönde gidiyormuş. Haberi hazırlayana tersten ....
Ters yönde gidiyormuş. Haberi hazırlayana tersten ....
Ters yön mü? Ağzına... Ah şurda bi tanıdık admin olsaydı da buraya nasıl söverdim.
motosiklet doğru yolunda terste değil
araba yanlış şeritte bence karşıya geçerken motoru görmuyorr dallama
arkadaş ne meraklısınız sövmeye,
trafiğin soldan aktığı bir bölge olduğunu kaçırmış haberci,
mesaj atın, ikaz edin düzeltsinler çok yanlış buluyosanız haberi.
nedir bu agresyon efenim?
İngiltere de trafiğin soldan aktığından bi haber olup,
Dünyayı sadece Türkiyeden ibaret zannedenlerin vay haline..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Motosiklet tersten gidiyorsa, doğal olarak diğer araçlarda tersten gitmiş olmuyormu?
Memlekette herkesmi yörüngeden şaşmış?
İnsan biraz mantık yürütür.
Toplumu yönlendirme de en küçük bi parantez hatasının bile büyük kaoslara yol açtığı bi dünyada, habercilerin bu tip hatalar yapmasini ben pek hoş karşılamiyorum açıkçası.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
yukarıdaki linkteki yalan haberinizi kaldırın, ayıptır insanları yanlış yönlendirmeyin ordaki motor 150 ile gitmiyor, ayrıca ters yöndede değil, videoyu izlemediğinizden adım gibi eminim, saçma sapan haberler yapmayın, videoda otomobil gün gibi suçludur. inkar edemezsiniz. otomobiller katildir.
şikayet maili attım siteye. aptal herifler.
Motosiklet kullanimi yayginlasmaya devam ettikce bu tip haberler de artacak.
En klise manset ''Motosiklet yine can aldi''. Otobus, asansor, otomobil can almiyor, sadece motosiklet aliyor.
Bu haberler kasitli yapiliyor uyanin artik. Tipki mevzuata uymayan LPG'li araclarin alev almasini haber yaptiklari gibi.
Habercilik ciddi bir istir. Yapamayan zgtr olup gitsin, serefsizligin luzumu yok.
Ne ters adamlarız yahu....
Her işimiz ters...
Yeni Türkiye'de böyle ufak tefek aksilikler olacaktır. Lütfen gerekli sabrı gösterelim. "Yeni Türkiye is loading..."
Sayfa bulunamadı diyor.
Herhalde itirazlar sonucu kaldırdılar.
Ülke iyice eş-dost veya tanıdık adamları torpille yeterliliğine bakmadan işe yerleştirme konusunda tavan yaptı. Bilgisiz , dünyadan bi haber insanlar çeşitli mevkilere getirildi. Belki bu sitedeki halledilebilecek bir sıkıntı ama bu tür adamlar yüzünden sonucu kötü çözülemeyecek sorunlar fazlası ile oluyor ve olacak maalesef..
Ters yöne girip motosiklet sürücüsünü öldüren katil araba sürücüsü daha doğru olurdu.gerizekalilar
Şikayet maili yazdım bende iletişim kısmına , diğer arkadaşlarda yazarsa daha etkili olacaktır ,
bu arada videoyu daha önce izlemiştim şimdi tekrar izledim, yapılabilir mi bilmiyorum ama sanki sola kaçıp yatırsaymış motoru bir ihtimal ölmezdi belki diye düşünüyorum , tabi fark etmesiyle çarpması arasında 1,5 saniye var yapılabilir mi bilmiyorum sadece fikir benim ki.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Ucuz insanin ucuz haberi... memleket bu halde... cukurun ehliyeti yok anladik ta kafada calismiyor...
Bende şikayet maili attım nasıl motorculara çamur atılıyorsa sizde iki dk nızı ayırın bi şikayet yazın ve haberciliklerinden utansınlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)