Habercilikte seviyenin dip yaptığı an
Reklamlar
-
Siteye birkez daha girip oylama yada şikayet tarzı bişey yapabilir miyim diye baktım. Sayfanın en aşağısına indiğimde mensubu olduğu grupta yayın yapan tv , gazete ve dergileri görünce kimlerin elinde olduğunu anlamıştım ki sol tarafta medya grubunun adı gözüme takıldı. "Turkuvaz" mış grubun adı. Logosunda turkuaz rengide kullanılmış ama ismi tutturamayan böyle saçma bi kuruluş olunca vazgeçtim...
Ayrıca geçenlerde kanal değiştirirken kanal 7 yada samanyolu tv de haberlerde bariyerlerle alakalı bi haber gördüm. Bi araba kazası yüzünden konuşuyorlardı. Sözde uzmanmış bi amca çıktı. Amca sakallı falan genelde uzman denilen kişiler resmi şekilde traş olarak falan çıkar diye düşünürken uzmanımız(!) öyle bişey dedi ki kanım dondu. Normal bariyerler masraflıymış ve hasarı çokmuş. Bu konuda avrupa(!) araştırma yapıyormuş en verimli koruma sistemi 3 adet çelik halatmış. Tüm bariyerlerin yerine konulması gerekiyormuş çünkü enerjiyi daha iyi emiyormuş (!). Bu adam sözde uzman ve bu adamdan fikir alıyordur eminim bazı tipteki yöneticiler.Motosiklet kullanan adam o halata gelse ne olacak bildikleri yok. Umarım bu kafayla çok yaşamaz bu düşüncedeki herkes...
Reklamlar
-
habere göre motor ters ise araba doğru yönden mi geliyor
-
[IMG][/IMG]
-
Motor sürücüsünün sağlığı hakkında bilgisi var mı?
Çok pisi pisine bir kaza.
İnşallah sağsağlim dir.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
İnşallah sağsağlim dir.
Malesef oracıkta can vermiş Arabanın haliini görsen ön tarafı resmen yok.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Öldü.
Sadece öldü yazinca mesaj atilmiyor bu 10 karakter kuralinin bir mantigi mi var ben anlamadim ?
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
İnşallah sağsağlim dir.
Bu haber geçen hafta mt de vardı motosiklet sürücüsü malesef ölmüştü
-
-
Sansasyonel başlık girişiminin gazeteci bozuntusunun elinde patlaması. Bakınız şekil 1 a.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)