Sizce 200-250cc sınıfında EN iyi motor?
Reklamlar
-
Malum üniversite var bugün sıkılmaýım bir konu acip takip edeyim dedim.
Sorum şu arkadaşlar 250cc sınıfında
günlük işler şehir içi kullanım ve arada bir tura çıkmak için en ideal motosiklet hangisi?
Sadece sezonluk degil tüm sene kullanmak için.
ister scooter ister vitesli sizce hangisi?
Reklamlar
-
Cbr 250 r. Eşek gibi yükle kross gibi kullan bir şey olmuyor
-
en iyi motoru kendi ihtiyaçlarına göre ancak sen belirleyebilirsin
spor alırsın rahat değil dersin, scooter alırsın yavaş gidiyor dersin. vs. vs.
-
İnazuma
sym wolf 250
RACER sevmediğim için cbr 250 belkı onlardan daha iyi ama yazmıyorum
Sen ne tarz kullanmak istiyorsun?
-
Kendım Kullandığm için demiyorum. CBR 250 R senın işini görür. Yamaha YBR 125 ESD kullanıyorum 1 tanede. Eğer 250si olsa bende oda canavar gibi makıne aslında..
-
Kawasaki Klx250
-
Şeklim olsun diyorsan spor, işim görülsaün diyorsan bagaj kullanacaksan scooter. Modelleride 4 büyük markadan bakabilirsin.
-
Maxi Scooter olarak Yamaha X Max, Piaggio X Evo, Sym Joymax, Suzuki Burgman inceleyebilirsin.
-
ibooo adlı üyeden alıntı
Maxi Scooter olarak Yamaha X Max, Piaggio X Evo, Sym Joymax, Suzuki Burgman inceleyebilirsin.
"günlük işler şehir içi kullanım ve arada bir tura çıkmak için en ideal motosiklet hangisi?"
bu sorunun cevabı yukarıda. günlük işler için yeterinden fazla bagaj, şehir içi için yeterli güç ve otomatik vites, tur için de gerekli rüzgar koruması ve 120 km/s gibi bir hızda rahat seyredebilmesiyle yukarıda sayılan aletler açık ara daha iyiler motosikletlere göre.
daha spor kullanım isterim, vitesli motor isterim vb dersen de bence en güzel alternatif en azından yamaha'nın 250cc lik MT ve YZF çıkana kadar Duke 200.
-
Madem canım sıkılmasın diye açmışsın konuyu cevap veriyorum
250 cc 4 silindir 40 beygir mobilet
-
inazuma veya sym wolf yada ktm duke 200
-
-
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
Neyin peşindesin sen kardeş?
Konu açarsın, ciddiye alıp uzun uzun yazarız alıntılayıp cevap vermeye tenezzül bile etmezsin. Saçma sapan konular açar, saçma sapan mesajlar yazarsın. Ne diyelim şimdi biz sana?
-
Her canı sıkılan konu açarsa , yardıma gerçekten ihtiyacı olanlar nasıl işlerini görecekler ?
Ayrıca soru çok ucu açık.
Kapanmalı başlık
-
Bajaj Pulsar 200 NS
F/P ürünü...
-
yuki yk250 spitzer ve bumoto calibre. ayrıca kadırga kd250. araştırabilirsin çok özgün motorlardır.
-
Yakıt ekonomisi, büyük tekerler, güzel bir tasarımla ben aprilla scarabeo derim 200 cc değil ama 180 cc
görünüş olarak ktm duke 200 daha uygun için bajaj 200 ben hangisi alırdım scarabo veya bajaj 200 alırdım.
-
suziki inazuma veya kymco new dink 250
-
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)