Suzuki GSX-R 750 SRAD (X) 99
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun kazasız belasız. Temiz gözüküyor kaç kmde motor ?
-
Motosikleti alalı bir kaç ay oldu yanlış hatırlamıyorsam tekrar hayırlı olsun.
nekadar zaman oldu motosikleti alalı memnunmusunuz masraf açtımı başınıza?
-
Gerçekten de çok temiz duruyor klasik gibi , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız. Temiz gözüküyor kaç kmde motor ?
teşekkürler hocam sağolasın 40bin kusur kmde.
kukuleta adlı üyeden alıntı
Motosikleti alalı bir kaç ay oldu yanlış hatırlamıyorsam tekrar hayırlı olsun.
nekadar zaman oldu motosikleti alalı memnunmusunuz masraf açtımı başınıza?
nisan ayında almıştım , aldıgımda km okuyucusunun rotoru kırık oldugu için km saati çalısmıyordu, onu da suzuki servisinden 20TL'ye getirip
takınca problem çözüldü, bu arada siparişini verdiğim parça iki hafta civarında geldi bunu özellikle eski motosiklette parça problemi olur mu
diye merak edenler için belirtiyorum, bunun haricinde de herhangi bir masrafı olmadı bana...
caneroz adlı üyeden alıntı
Gerçekten de çok temiz duruyor klasik gibi , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
amin hocam sağolun, gerçekten temiz bir motosiklet içim huzurlu kafam rahat biniyorum yaşından ötürü artık modern klasik bir motosiklet
oldugu bir gerçek
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
izmir otoban kenarındaki çalışmamdan bir kare...
o gün fazla limit zorlama peşinde olmadıgım için dizlik vs. yanıma almamıştım fakat yola fazla konsantre olunca az da olsa risk almışım farkıda olmadan normalde ekipmansız bu açılara inip risk alan birisi değilim.
bu tarz modern klasiklerin kıymetini bilen bir insan, tanıdık bir sima
-
srad köprüsünden geçirir adamı maşallah hayırlısı olsun
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Birde fiyatı neydi aşağı yukarı motosikletin ciddi merak ettim.
-
Hayirli ugurlu olsun, harika masallah
-
-
Hayırlı olsun motor gerçekten çok güzel, fiyatını bende merak ettim
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Merhabalar
Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesen ve tekeriniz düz bassın.Barkın Abiye de selamlar.99 ve öncesi o kalın racelere bende hastayım.Özellikle de 20.000 devir çeviren 250 cc ve 500 cc 2 zamanlı olanlara.Gerçi Türkiye'de sayılı var o motorlardan.Eskilere hep hastayım.O tarihlerde yaşasam yine severmiydim o da ayrı bir paradoks.
Bilg.
Sayg.
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
srad köprüsünden geçirir adamı maşallah hayırlısı olsun
Macit250 adlı üyeden alıntı
Birde fiyatı neydi aşağı yukarı motosikletin ciddi merak ettim.
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Hayirli ugurlu olsun, harika
masallah
Mamba09 adlı üyeden alıntı
çok güzel alet
Bozüyüksporl adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun motor gerçekten çok güzel, fiyatını bende merak ettim
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
maşallah.......
Survivalsyk adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesen ve tekeriniz düz bassın.Barkın Abiye de selamlar.99 ve öncesi o kalın racelere bende hastayım.Özellikle de 20.000 devir çeviren 250 cc ve 500 cc 2 zamanlı olanlara.Gerçi Türkiye'de sayılı var o motorlardan.Eskilere hep hastayım.O tarihlerde yaşasam yine severmiydim o da ayrı bir paradoks.
Bilg.
Sayg.
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, gönlünüzdeki motosikletler size nasip olur inş.
fiyatı soran arkadaşlar için ; motosikleti nakit almadım, önceki motosikletim olan 2003 fzs600 fazer motosikletim üzerine 200TL daha vererek takasla almıştım.
-
hayırlı olsun bu rengi ve bu makineyi çok seviyorum güzel günlerde kullan
-
-
Hocam şiir gibi motor maasallah, insan bakmaya doyamiyor...sanirim safkan pist yaris motoru olsa gerek uretildigi yillarda...
-
Hayırlı olsun. Arka sele altı'nı merak ediyorum nasıl olduğunu
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Hocam şiir gibi motor maasallah, insan bakmaya doyamiyor...sanirim safkan pist yaris motoru olsa gerek uretildigi yillarda...
Karalı adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Arka sele altı'nı merak ediyorum nasıl olduğunu
hiç sormayacaksınız sanıyordum
-
Vay supermiş ha
-
hayırlı ugurlu olsun.. rahmetlide bundan 1 tane vardı şimdi hatırladım.. accayip bi makina :D aman diyim aklınla kullan diğer 600lük makinalara göre çok agresif diye hatırlıyorum
Hayatta zarar etmeyeceğiniz tek şey, hayallerinizin peşinden koşmak..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)