Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Suzuki GSX-R 750 SRAD (X) 99

REKLAM ALANI
    anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Aga nazar değmesin 41 kere maşallah darısı başıma ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Halikarnas/X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR 750
    Alıntı BOZKAPLAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı ugurlu olsun.. rahmetlide bundan 1 tane vardı şimdi hatırladım.. accayip bi makina :D aman diyim aklınla kullan diğer 600lük makinalara göre çok agresif diye hatırlıyorum
    biraz agresif ama o hırcınlıgını seviyorum ben

bodrum yolculugumuzdan ve motosiklet üzerindeki bir kaç değişikliği bol fotograflı olarak aktaracagım bu kez :cool:

gece 10 gibi yola cıkmıstık 12 civarı bodrumdaydık ortalama hızımız 200km\saat civarındaydı haliyle yakıt molası kaçınılmaz oldu

ben arkamda artcı ve sırt çantalarımızla birlikte ortalama 8litre civarında yakarken 1000rr'lar ortalama 11litreyi gösteriyordu

bu da evimizin bahçesi, 1 araba için ayrılmış park yerine 4motosikleti sığdırdık

bu da dönüş yolumuzdan bir kare

dönüş sonrası motosiklet üzerindeki yapılacaklar listesine devam edildi;
    işe hava filtresinden başladık motosikleti alalı neredeyse 2 ay oldu ve filtrenin durumunu bilmiyordum o yüzden ilk iş hava filtresine girişmek oldu

çıkan k&n marka hava filtresini temizleyip güzelce yerine koyduk, temizlenmeye ihtiyacı varmış gerçekten

daha sonra ilk işim lastiklere girişmek oldu. lastikler 4senesini doldurmuş, taşlaşmıs ve arka lastik 190.50 ebatlarda olması gerekirken üzerinde 180.55 ebatlarındaki lastikler bodrum yolculugunda virajlarda illallah ettirmişti , beyaz şeritlerin üzerinden geçerken dahi stabilitesi bozulan motosiklet gerçekten canımı sıkmıstı

motolastikte köksal usta lastikleri değiştirirken ;

köksal usta gerçekten işinin ehli ve işine gerçekten özen gösteren bir insan, tavsiye ederim.

lastiklere ısı genleşmesini minimuma indirdiği için n2 (azot) basması tercih ettim

2013 aralık ürteim batlak s20r çift hamurlu lastiklerden şimdilik memnunum, eski lastiklerden sonra motosikletin sürüş kalitesi gerçekten değişti

daha sonra zincir dişli temizliğine giriştim ve sonuç ;

ve son temizlik;

belki geri kafalı diyeceksiniz ama pdf'lerden hoşlanmıyorum bu arada manuel'i 2 kez okuyup hatmettim

şimdilik benden bu kadar kendinize iyi bakın, herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum

Halikarnas/X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR 750
    herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum inş siz de en kısa zamanda gönlünüzdeki motosiklete kavuşursunuz, bu arada herkese iyi bayramlar.

görüşmeyeli motosikletle birlikte nazara geldik, biraz makyajı bozuldu hoş olmadı, orjinal olmayan koruma takozunun kırılması ve sonucu;

ve bir süre maddiiyatımı toparlayamadığım için maalesef motosikletimi bu şekilde kullanmak zorunda kaldım.

daha sonra siparişini verdiğim mono kapağım gelmişti tabii hiç zaman kaybetmeden taktık hemen motosikletimize veeee

sonrasında wifi li diye aldıgım action kamera elime ulaştı ama kamera sahteydi ve özellikleri yazdıklarıyla alakası yoktu hemen geri

postaladık çine tabi 40lira girdii bize...

maddiyatımı toparladım ve boyacı atakanın yolunu tuttum, izmirdekiler tanır boyacı atakanı ve ne kadar düzgün iş yaptıgını

motosikleti söktük;

sol kuyrukta kasap işi bir tamirat vardı motosikleti aldıgımda, aslında çok belli degildi ama ben kıl bir adam oldugum için hazır boyacının

yolunu tutmuşken onu da söküp yolladım,

karenajları atakana verdikten sonra boş durmadık tabi yeni aldıgım gömme sinyallerin montajına başladım hemen

sonra bir haftalık bekleyişten sonra atakan aradı ve karenajları almaya gittim;

bu adam için çok iyi boya yapıyor bütün izmir atakana boyatıyor diyeni de duydum şikayet edeni de duydum,

benim fikrim ise bu adam sadece işini yapıyor boyuyor mu boyuyor ama öyle çok sanatkar bir adam degil bunu bilin, renk tonu tutturma

konusunda sıkıntılı biraz, yeni boya ile eski boya arasındaki ton farkı degil bu bahsettiğim bildiginiz rengi tutturamıyor tam olarak, daha

önce bir abim fz8ni boyattı onda da sonuç aynı idi benim motosikletimde de...

her şey iyi güzel fena olmamış diyip montaja geçtim ama bir anda kuyruk karenajının tırnagını kırık görmemle kızgınlıgımda o derece
    arttı

ben boyaya götürürken kırık degildi, sökerken de kırılmadı eminim, ben söktüm zaten...

atakan da bir türlü kabullenmedi, gerçi bana dediği tek şey bunlar çabuk kırılır kimse farkında olmaz bla bla bla...

neyse böylece tırnagı da kırdık, demek ki o çok iyi dedikleri atakanda bööyle şeyler de olabiliyormuş bunu bilerek gidin işiniz düşerse..

ve benden bir tavsiye , boyaya bir şey götürürken mutlaka her yanından fotograflayın ve götürünce ''bak kardeş bu mal sağlam

fotografını da çektim, sağlam verdim sağlam isterim'' diye tembihleyin boyacınızı...

neyse sağolsun yine ugrastı bir tırnak yaptı:

aldıktan sonra bende elime zımparayı alıp güzelce orjinal şeklini verdim o tırnaga, sonuç hiç fena olmadı

sonra hemen karenajları toplayıp bakıma geçtik, ertesi sabah bayramdı ve ben bayram sabahı konyaya yola çıkacaktım , motosikletin

yetişmesi gerekiyordu

senkron yapıldı , ön takım ayarları yapıldı, yeni zincirimiz takıldı

artık motosikletimizi dışarıya alabiliriz, bu arada her zaman motosikletimle ilgilenen velit abiye(velit motor) çok teşekkür ediyorum , benim

gibi kıl bir adamı bile her zaman mutlu etmeyi biliyor hem fiyatları hem işçiligi hem dürüstlügü 5 senedir tek bir yamuk görmedim.

bu arada motosiklet senkrondan sonra kudurdu , ön gidol rulmanı ayarlarından sonra ise motosiklet balerin gibi dans etmeye başladı

yolda aşırı kıvraklaştı, eve ağzım kulaklarımda gitti, yeni motor almış gibi hissediyorum

ve artık yol için hazırız;

bayram telaşıyla yollar çok kalabalıktı, ama yine bir aksilik yoktu

taaa ki kula virajlarına kadar;

sol viraj içinde kaptırmış giderken sırt çantamın sağdaki kayışı kopup sol tarafımdan yan karenaja vurdu, çok sükür digeri kopmadı ve

sol kolum üstünde asılı kaldı da çanta kenara çekip durma fırsatım oldu.

bu da kokpitten bir kare;

sağsalim konyaya vardım. beni bekleyen bir süpriz vardı;

adamla kavga dövüş derken orjinalini göndertmeyi başarmıştım ))

ve bugun test günü, test çekimini youtube a upload ediyorum yüklenince onu da paylaşacagım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------

test videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=UCb_JNxnYMQ
    wolrath ve furkanuc bunu beğendiler.

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    yarın zafer tarafına falan gelecek olursan haber eder misin abi? bi çayımı iç sonra iki tur attır bana şu makineyle şehir içinde (artçı olarak, sürmeye cesaret edemem zaten)

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Ahh srad ahh, hastayım şu sradlara umarım bir gün bana'da nasip olur ( daha doğrusu şu kafa grenajı olan suzuki ve kasawaski'lere hastayım )

djserdar58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR-750 StreetFighter
    Dostum motorun hala duruyor mu?

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Konuyu hortlatandan allah razı olsun. Çocukluğumdan beri srad hastasıyım. Böyle makina uzun zamandır görmemiştim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Vay be mükemmel bir motosiklet Allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125ESD
    AEA 'nın CBR diriltme videosunu izler gibi oldum. Şahane bir

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gerçekten çok güzel makina, manda gibi

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Valla tebrik ediyorum hocam motor zaten temizmiş maşallah ama senin uğraşlarında gerçekten takdire şayan halen duruyosa güzel günlerde kullanıyorsundur umarım. Her modelli race motorun patates olmadığını gösterdiğin için ayrıca teşekkürler
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)