Cook mutluyum ehlıyetten gectım. :D
Reklamlar
-
emre186 adlı üyeden alıntı
Süper bilgilendirici olmuş, çoğu kişi neler yapılacağını bilmiyor sıkıntıya düşüyorlar.
Teşekkürler. Aslında direk A2 direksiyon sınavıyla alakalı bir başlık olmalı.(Yeni Sistem) Krokiler,fotoğraflar,videolar vesaire ile anlatım zenginleştirilebilir. Eğer sitede mevcut ise gözümden kaçmıştır, kusura bakmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
katılmamakla birlikte daha çok dikkat etmeleri taraftarıyım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Sınav alanında herkes kendi motoruyla mı yoksa orada sınav motoru veriyorlar mı ? ben a2 sürüş sınavına scooter ile katılmayı planlıyorum da, katılabiliyor muyuz vitessiz olması babında ?
Eskiden sanırım kendi motorunuzla katılım mümkündü ama artık mümkün değil. Ayrıca scooter ile de katılamazsanız. Vitesli olmak zorunda. Kurs size motor temin ediyor eğitim ve sınav için. Birçok kurs yetkilisinden bu ve benzeri sorulardan aldığım cevaplar bu yönde.
Reklamlar
-
vitesli de iyice uzman olmadan girmemek en iyisi 2. vites ile geçişleri yapmak daha iyi olur ehil bir kullanım sağlar.
mortingen şıtraze olmamak için koruyucu ekipmansız yola çıkmayın..
-
Merhabalar;
vitesliler yarı otomatıkmı yoksa normal vıteslı motorlarlamı gırılıyor sınava dostlar
-
Normal vitesli motorla giriliyo sınava
-
kendi motorumdan başkasını süremem la ben napcas
mortingen şıtraze olmamak için koruyucu ekipmansız yola çıkmayın..
-
Kurs ile anlaşmadan önce şu soruları muhakkak sorun:
1) Kendi motorları ile eğitim veriyorlar mı? ( Benim kendi motorum olmasına rağmen kurs motoru ile 3 gün eğitim aldım.)
2) Sınav yeri krokisine uygun(Daha önceki mesajlarda şemayı gösterdim.) saha hazırlıyorlar mı?
Kendi motoru olup eğitime gelmeyenler, biz 10 senedir motosiklet sürüyoruz eğitime katılmaya ne gerek var diyenlerden 4 arkadaş sınavda başarısız oldu. Bu sebeple siz siz olun, kursun motoruyla kesinlikle çalışın.
-
katılmamakla birlikte daha çok dikkat etmeleri taraftarıyım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Sınav alanında herkes kendi motoruyla mı yoksa orada sınav motoru veriyorlar mı ? ben a2 sürüş sınavına scooter ile katılmayı planlıyorum da, katılabiliyor muyuz vitessiz olması babında ?
Sınavlar artık vitesli motorlarla yapılıyor.Ben honda ace ile girdim.Kendi motorunla giremezsin.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
BENİM ARKADAS scooterla girmiş sınava hocam
-
-
Denge platformundan hızlı geçmek en mantiklisi heyecan yapmayın. sakin olmak hata yapmanızı engeller ve yoldaki çizgilere ve yaya geçişlerinde dikkat edin ve stop ettirmeyin. Inşallah bütün giricek arkadaşlarım sınavdan geçer herkeze başarılar. ..
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun bende 7 eylülde geçtim direksiyondan.
Rampadan geçerken 3 hakkınız var. Dubaların arasından 8 çizerken ben 2.vites ile geçtim.
Sınavı geçtikten sonra dosya ne zaman elinize ulaştı evrakları verince ehliyet ne zaman elinize ulaştı bilgi verirseniz sevinirim 28 eylül de sınav var 12 ekim de baldızın düğünü ne motorumla gitmek istiyorum da
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
İyi forumlar herkese bi sorum olacak ben 6 eylül de yazılı sınava girdim 16 eylülde sonuçlar açıklandı 92 aldım.İnternette de direksiyon sınavının bu hafta sonu veya haftaya hafta sonu olduğu yazıyor :
http://egeake.com/nevarneyok/direksi...navi-ne-zaman/
Ama gittim kursa sordum senin sınavın bayramdan sonra dediler ? Anlam veremiyorum kurs mu yanlış biliyo net mi yanlış
-
Eski sistem de bir günde 100 belki sinava giriyordu. şimdiki sistem de her aday için bi 30dk surme meselesi var "belki "bundan dolayı olabilir .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)