KTM RC 200 VE 390'nin fiyatları belli olmuş...
Reklamlar
-
Ben bu fiyata absli MT-07 aldim daha ne diyeyim. KTM fiyatlari Eurodan yurudugu ve OTV oldugu surece bu isleri TRde unutun gencler. Bak MT-25 gelebilir 2015te birakin KTMyi falan.
Piyanocu guzel rakamlardan patlatiyo tek tek motorlari ordan hallenin derim.
Reklamlar
-
Bajaj'ın 390 cc modelleri geldiğinde inşallah onlar 15 - 16 bin TL olur, biz de adam gibi motora bineriz.
-
400 lük bajaj da ABS olmayacağını düşünüyorum... yinede soru işareti ABS si olmayan motora 15-17 bin tl verilirmi... ABS olsun 2. el olsun... yada KTM olsun...
-
Bajaj'da ABS olacak diye okudum. Olmasa da KTM'nin 390 cc motoru için o para verilir. Verilir derken 15 bin TL demek istiyorum 17 bin değil.
-
Çok pahalı be ve tanıtım etkinlikleri paralıydı resmen , bu fiyatlarla biraz zor , o kadar param olsa gider MT 07 alırım direk , en azından büküm büküm bükülmem , ama kabul ediyorum ktm çok kaliteli ve pahalı plması bir nebze anlaşılabilir , ama firmalar ve şirketler ve bayiler kar yaparak satıyorlar , daha çok müşteriye ulaşmak için fiyatları düşürebilirler gayet isteseler , müşteri politikası yüzünden çok kaybedecekler Türkiye'de , şu motoru alabilecek maddi gücü olan kişi sayısı sınırlıdır bu ülkede
-
Honda CBR 500 de 22.000 TL. Fiyatlar saçmasapan, bu ülkede ne mantıklı ki.
Ducati Scrambler'i açıkladı. Amerika satış fiyatı 9.000 $. Burada 40.000 TL olur herhalde.
-
-
390 çok para
ama güzel ama çok para
-
Mt 07 ile kıyaslayan arkadaşlar; 390 muhtemelen mt 07'den daha rafine ve güzel ayarlanmış bir motosiklet, ama ne olursa olsun ben 22000 lirayı herhangi bir motora verip bu zihniyetteki devlete para kazandırmam...
-
rc200 13.850 diyor ama ?!?
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
MOTORSİKLETLERE BU FİYATLARI KOYANLARIN HEPSİ SIRF KTM ICIN DEGIL BUTUN MARKALAR BIR GECE ONCE NE ICIYOLARSA ONDAN ALMAK ISTIYORUM =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)