rc125i çok beğenmiştim 5000€ fiyatı varmış. hayal dünyasında yaşıyor ktm
rc125i çok beğenmiştim 5000€ fiyatı varmış. hayal dünyasında yaşıyor ktm
Evlere şenlik...
Fotoğraflarına bakarken bir şey dikkatimi çekti, sanki rc 390, duke 390'nın karenajlısı gibi. Zaten motor blogunun aynı olduğu anlaşılıyor teknik özelliklerinden fakat görünüşte şasi, süspansiyonlar, jantlar ve hatta arka maşa bile aynı gözüktü bana. Yani o çirkin kafa karenajı 950 euro yaklaşık 2700 tl
Selamlar,
Ömer
RC200 güzel ama fiyat biraz daha aşağı tutulsa harika olur. Zaten ülke vatandaşı olarak her alanda cebimizden fazlaca para çıkıyor sadece motoru almakla kalmıyoruz.
Yaşasın Bajaj CS400 , ve SS400 , ondan sonrada vayy efendim neden Çin'ko alırsınız, neden Hind'li , dedim ve çekildim^^.
Bajaj SS400 gerçekten çok güzel bir motor. Zaten tam SS sevmem, oturuş pozisyonu da aynı CBR250 gibi biraz dik. Fiyatını 15 bin tutsalar yok satar.
Şu KTM bunlarla uğraşacağına şöyle 200 cc rahat, biraz Adventure tarzı motor neden yapmaz acaba merak ediyorum ? Bu motorları, özellikle de 390 cc olanını bu fiyatla neden kim alsın ? Adamın Iphone fanatikleri gibi "KTM'den ve SS'ten başka motora binmem abi" diyen parası bol bir arkadaş olması lazım. 650 cc naked parasına 390 cc SS satamazsınız Spormoto'da yetkili arkadaşlar !
Klasik ktm fiyatı işte. Hiç oha falan demeye gerek yok. 15k olsaydı etrafta bir sürü görürdük. Şimdi çok az görücez. Alabilen alsın alamayanda nazar etmeden baksın.
Arkadaşlar bu liste zaten birkaç aydır spormotonun sitesinde yayında. Yani yeni bir bilgi değil. Umalım da satışa çıktığında bir güncelleme yapsınlar. Ben şahsen rc 390'ı gözüme kestirdim ama bu fiyatlarla da göz göre göre enayi pozisyonuna düşmek istemiyorum. Öte yandan da içim gidiyor. Biraz mantık şu fiyatlarda lütfen...
KALİTE SÜPER AMA BİRDE EKONOMİK OLSA KEŞKE
değişik bir açıdan bakalım sorun KTM'nin fiyatlarında değil bizim alım gücümüzde
bu arada yuh...
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Parası olana güzel motor.
22 milyar vericem bir de ktm nin dandik merdivenalti servisleriyle ugrasicam yok oyle bi dunya.
Tasarımı çok hoşuma gitti, fiyata yorum yok.
fiyatları avrupa ve abd ortalama gelir düzeyine göre algılamak lazım. ktm nin menşei ülkesi olan avusturya da sıradan insan 5.000 usd lık saat takıyor.
Arkadaşlar ktm'nin fiyat stratejisi ve pazarlama şekli hepimizin ayağında olan Adidas, nike gibi markalarla aynı. parası olan kişi pahalı olduğunu, o fiyata daha iyi motorlara sahip olabileceğini bile bile alır, çünkü onu alınca farklı olacak. Herkesde olan Mt-07 ye binmeyecek mesela.Tek geçerli sebep bu sanırım :D :D :D
Ktm'nin aklı bir de arazi motorlarına göre çalışıyor herhalde. Orada meydanı boş buldular başarılı oldular ama racing piyasası öyle olmaz kanımca :D
arkadaş 15.000-16.000 TL'ye ABS'li ve 40-50bg arası bir motosiklet göremeyecek miyiz şu memlekette. Ya 25 bg ya 75 bg alternatifler, arası insanı enayi hissettirecek fiyatlarda motorlarla dolu. İlla MT-07 alıp kafamıza mı geçirmek lazım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)