Daha önceden hiç otomatik vites yada ufak boyutlarda polis motosikleti görmemiştim ta ki bugün polis plakalı ve hafif ona gore dizaynlı, üstünde tek başına bir polis memurunu görene kadar...
İlginç kaçmış.Var mı piyasada böyle çok ?
Daha önceden hiç otomatik vites yada ufak boyutlarda polis motosikleti görmemiştim ta ki bugün polis plakalı ve hafif ona gore dizaynlı, üstünde tek başına bir polis memurunu görene kadar...
İlginç kaçmış.Var mı piyasada böyle çok ?
Bisikletli polis bile varken pcx li niye olmasın
transalp de basarılı olamayınca ne yapsınlar :D
Mersin silifkede yunus polisleri çin malı 150 cc lik yarı cross motorlara biniyorlar :D
E bi yerden baslamak lazim. Zaten onlar genelde toplum destekli polis oluyolar. Yani yunuslar gibi degil.
İstanbul'da yaşamanın tecrübesizliği o zaman benimki. İstanbul'a daha farklı, yuksek güçte büyük motorlar veriyorlar gördüklerim kadarıyla.Bu pcx de Çorlu'da çünkü.Daha fenaları da varmış demek pcx şuan iyi geldi
Ben bursada çoğu kez Piaggio XEVO 250 i.e. polis motoru olarak gördüm.
İzmir'de 1 sefer ybr li trafik polisi görmüş çok şaşırmıştım yahu adam kaçsa ybr ile kimi yakalıyacan
Genelde toplum destekli polisler böyle ufak cc scooter veya motosiklet kullanıyorlar.Yoksa yunuslarda küçük cc kullanan hiç görmedim...
ben üsküdarda atv'li polis gördüm.
gerçi amaç ne anlamadım, sanırım yağmur yağıp üsküdarı su bastığı durumlarda polis rahat ulaşım sağlansın diye düşünmüşler.
Ben yenibosnalıyım bizimkiler transalp mi ne kullanıyor.
Denizli'de büyük motorları hariç tutarsak nerdeyse tüm karakollarda mavi renkli 2-3 tane ybr125 var.
bir dönem, 7-8 sene önce istanbulda denendi. bazı asayiş bürosu polislerine 250 cc hyosung ms-3 scoter vermişlerdi. sonra sanırım scoterin polis imajıyla uyuşmadığına karar verip kaldırdılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)