Yeni konu açmayayım nostaljik bir hort olsun.
Arkadaşlar R25' imin jantlarını resimdeki gibi sarıya boyatmak istiyorum, nerelerde yapılır ön arka tahminen kaça mal olur bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
Yeni konu açmayayım nostaljik bir hort olsun.
Arkadaşlar R25' imin jantlarını resimdeki gibi sarıya boyatmak istiyorum, nerelerde yapılır ön arka tahminen kaça mal olur bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
plasti-dip derim. bi araştır. hem uygun fiyatlı hem ugulaması hem de geriye çevirmesi kolay.
Geriye çevirmeyi düşünmüyorum kalıcı bir sistem olsun derdindeyim, bi kaz yazı okudum boyalar sökülüyormuş vs. uğraştırır beni sanırım bu işlemden önce kumlama filan yapılması gerek, sağlam bir usta filan bilen varsa söylesi en azından onları arayıp bilgi alayım arkadaşlar.
Iki ihtimalin var ya eloksol kaplatacaksın yada titanyum boya yaptıracaksın Istanbul da isen yardımcı olurum öncelikle eloksol kaplama yı araştır bulamaz isen titanyum goold işini görür
Jantı boyattın mı? Boyattıysan kaç paraya
Arkadaşlar herkese merhaba;
Az önce bu foruma üye oldum,motosiklet hakkında bütün artı eksi yaşadıklarımı sizlerle paylaşıcam,ummarım işinize yarar.
2004 model 600rr kullanıcısıyım,jant boyama konusunda şu şekilde yardımcı olabilirim,
1.Eğer boyamak istediğiniz jant önceden başka bir renge boyanmış ise,çok ince bir zımpara ile (0 Sıfır numara) olabilir,bu zımpara ile güzelce zımparalayın.
2.Zımparalama esnasında oluşan tozları mutlaka temizleyin.
3.Boyanın iyi tutunması için sprey astar atmanız lazım,büyük nalbur veya boya satan yerlerde var kaliteli bişeyi ortalama 20-25 liraya alabilirsiniz.
4.Astarı attıktan sonra tam olarak kurumasını bekleyin,ve peşine yine nalburlardan bulabileceğiniz sprey boyayı,çok sıkmadan (damla şeklinde akıtmadan) güzelce atın.
Eğer el beceriniz varsa emin olun boyacıdan daha güzel olacaktır.
bende kendi motorum için malzemeleri aldım,yarın nasipse boyuycam,işlem bittikten sonra resimleri sizinle paylaşırım
SAYGILAR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)