eskiden trenle oluyormuş. tcdd'nı aradım o uygulama çok önceden bitti dediler. şimdi benim cub motor nakletmem lazım. nasıl yapıcaz? otobüsler alıyormuş galiba ama şoförüne göre değişir diyorlar?
eskiden trenle oluyormuş. tcdd'nı aradım o uygulama çok önceden bitti dediler. şimdi benim cub motor nakletmem lazım. nasıl yapıcaz? otobüsler alıyormuş galiba ama şoförüne göre değişir diyorlar?
mesela şöyle olabilir, bir bilet parasına..
Bu yaz İstanbul-Rize, Trabzon İstanbul taşıdım motorumu. Biliyorsundur belki Crf25oL oldukça yüksek bir motor. En azından chopper ve cup lara göre. O yüzden Mercedes Travego ile taşıdım motoru. Bagajı en yüksek o var. Sağından solundan straplarla otobüse sabitledim. Bir sıkıntı olmadı
1.si önceden ayarlayayım diye araya ayakçı sokmayacaksın,yoksa payını alır 2 katına patlar..
2.si otobüs travego olacak..
En son da firmaların sefer saatlerine bakıp yanına 2 adet bagaj lastiği ve eski bir battaniye alıp ona göre motosikletinle gidip kalkacak olan otobüslere tek tek motor alırmısın diye soracaksın..
Otobüsler bomboşken 30liraya gittiği de oldu,otobüslerde full bagaj varken 100liraya zor ikna ettiğimde oldu..
gideceğiniz bölgeye uygun nakliyeciler ile de görüşebilirsiniz.
uygun bir fiyat karşılığı yaptırabilirsiniz. yalnız motor sizden önce giderse onu karşılayacak birisi olması lazım
ambarlar var kargo şirketlerine göre daha uygun taşıyan, adresten alıp adrese teslim eden. Aydın'da ikamet ettiğim dönemde Ankara'daki motosikletimi getirtmek için Ege Ulaşım'ı arayıp fiyat almıştım. MNG kargodan daha önce aldığım fiyatın 6'da 1'i kadar fiyat vermişlerdi.
sizin de hangi iller arasında nakliye yapmayı planlıyosanız o iller arasında çalışan ambarlarla irtibata geçmenizi tavsiye ederim.
Çok güzel konu olmuş valla bende yaklaşık 150 km mesafeden alacagım motoru önceden bir deneyimde yok nasıl getircem diye düşünüyordum tam Artık otobüs şirketleriyle konuşup anlaşacam Teşekkür ederim
Sen Crosser arkadaşı dinle Bende bu sene Aynen anlattığı gibi istanbuldan Antalyaya götürdüm pcx scooterı,Kesinlikle araya aracı sokma mümkünse bileti aldığın yazıhaneden seyahet edeceğin şoförün telefon numarasını al direk durumu ona anlat böyle böyle motor var alırmısın alırsan bagaj için extradan bilet almayıyım o parayıda sana vereyim de, Severler öyle işleri
evet arkadaşların dediği gibi firma merkeziden şoförün telefon numarasını alarak aradım. onayı aldıktan sonra benzinini boşalttım. otobüse önce arkasını sokarak (burası önemli) yükledik. bi de bağladım iki taraftan. sıkıntısız taşıdım yaklaşık 600 kilometre. bilet parasının üstüne 35 lira verdim motoru taşıdığım için. doğrudan şoförle konuşun.
ambarla istanbuldan izmir e yeğenin motorunu 100 e getirdiler...
aynı şekilde de geri gitti yaz tatili için...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)