Sokaktan dengesiz çıkan zekasızlar
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba, bugün biraz turlamak istedim. Bostanlı sahil'de hatta motosiklet.net reflektörlü ikaz yelekli abilerim'le selamlaştım. Her şey iyi hoş derken. Barlar sokağına girdim. gidiyorum sokaktan bir ford çıktı beni gördü fren bastı, bende heyecan yaptım yapıştım arka frene tam kayarken aklıma kaçış yolu geldi freni bıraktığımda forda çok yaklaşmıştım motor götünü topladı ve fordun önüyle park halindeki arabanın arasından sıfır geçtim biraz ilerledim baktım arkama adam benim yönüme dönecekken dümdüz karşıya kaçmış.
Bütün korumalarım tamdı ama yinede korktum o anda. Öncelikle bu forumdan öğrendiğim kaçış yolu bulma hep aklımdaydı o çok yardımcı oldu bugünkü kazayı atlatmama. Birde en önemlisi Allah korudu. Sadece anlatmak istedim teşekkürler.
Reklamlar
-
Çok geçmş olsun. Okumak ögrenmek iyidir.
Bende sürmeden önce Barkın abinin ( Altın E.A) Videolarını izledim hemenhemen hepsini.
Çok işime yarıyor trafikte dikkat ön sezi ihtimal, Ve 23 km boyunca ana yolda ışıklar harici fren kullanmadım mesafem hep açık ve öndeki fren yaptığında gazı bırakıyorum ve vites küçültüyorum yavaşlıyor kndi.
-
Her sabah bahçesinden mal gibi yola çıkıp benimle çakışan bir salak yüzünden yolumu değiştirmiştim. 5 dakika erken çıktım olmadı 5 dakika geç çıktım olmadı , her seferde kornaya asıldım anlamadı umursamadı , bende alternatif yolu kullanmaya başladım.
Geçmiş olsun sanada.
-
Teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimizi korusun.
-
Adventure58 adlı üyeden alıntı
Çok geçmş olsun. Okumak ögrenmek iyidir.
Bende sürmeden önce Barkın abinin ( Altın E.A) Videolarını izledim hemenhemen hepsini.
Çok işime yarıyor trafikte dikkat ön sezi ihtimal, Ve 23 km boyunca ana yolda ışıklar harici fren kullanmadım mesafem hep açık ve öndeki fren yaptığında gazı bırakıyorum ve vites küçültüyorum yavaşlıyor kndi.
Ani motor freni arka tekeri kitleyebilir dikkat edin.
-
merhabalar öncelikle bende bostanlıda yaşıyorum.O barlar sokagı yokmu barlar sokagı herkesi gaza getiren ama en tehlikeli sokaktır.Bostanlıdaki çünkü her taraftan araç cıkabiliyor.Ondan dolayı yol boş bile olsa 25 30km hızı geçmeni tavsiye etmem.Sokaktan araba cıkarken park eden arabada yerinden çıktığı günler oluyor çok güzel ortada kalabiliyorsun.Aman dikkat şanslıymışsınız
-
Geçmiş olsun, ben de en az 2 günde bir rastlıyorum bu dangozlara, o yüzden sokak başlarına yaklaşırken hızımı kesiyorum.
-
Buna ek olarak bir de yan veya taali yoldan basa basıp gelip size kesinlikle durmaz bu dedirten ama son anda da cart diye frene basan tipler de var.
-
Daha neler var neler hocam.
-
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Her sabah bahçesinden mal gibi yola çıkıp benimle çakışan bir salak yüzünden yolumu değiştirmiştim. 5 dakika erken çıktım olmadı 5 dakika geç çıktım olmadı , her seferde kornaya asıldım anlamadı umursamadı , bende alternatif yolu kullanmaya başladım.
Geçmiş olsun sanada.
sorma aynı hıyardan bende vardı en son kırmızıda geçen başka bir hıyarla kafa kafaya girdi de kurtuldum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
bunlar babadan oğla nesil galiba .... - doğuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)