Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yağmurluk tecrübe tavsiye bekleniyor.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gv250, 2012
    yağmurda sürmeye karar verdim. en uygunu kullanan arkadaslar yazarsa yol gösterici olur.
    teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KmlTkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja300 ABS
    Revitin yağmurluğu iyidir
    Kontrol edemediğin güç , güç değildir.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    yağmurda sürmeyi öok seven biri olarak söylüyorum kesinlikle iyi birşey al
    ben bunu kullanıyorum ve yüzde yüz memnunum

h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    ne alırsan al tulum yağmurluk alma. gram su geçirmez ama diğerlerine göre kullanışsız. alt kısmından dikişleri açılsa komple yağmurluk değiştirmek zorunda kalırsın.

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Ben ilk seferde tulum almıştım markasını hatırlamıyorum 150 tl civarında para vermiştim , yaz kış kullanıyorum motoru , 1,5 sene sonra tulumun ağ kısmında ufacık bir yıpranma oldu ve su girmeye başladı malum tamir olması zor çöp oldu, son işmonttan yağmurluk takımı aldım hem ucuz hemde iş görüyor birşey oldu mu da verdiğin paraya acımıyorsun, internet adresi burda daha 1 hafta önce sarı renginden aldım ,hem fosforlu hemde kuru tutuyor, dün çanakkale dönüşü yağmur demiyorum bak selden geçtim : )) ve kuruydum http://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk-2 tabi tercih senin. http://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk-pantolonu-2
    seljukdemir ve hamzarat bunu beğendiler.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

seljukdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR -125 ESD
    Bende aylardır yağmurluk bakıyorum. İşmont'takiler aklıma yatmadı değil. Hem denemekten ne kaybedebiliriz ki? Aynı ürünün üzerinde motosiklet yağmurluğu yazdımı fiyatı tavan yapıyor.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    ben held splash düşünüyorum yurt dışındaki yorumları da iyi ama tulum yağmurluk konusundaki tecrübeleriniz kafamı karıştırdı.

Motosikleti
    pcx
    aynen pekbipicadam bende göztepe işmonttan alt üst takım 40 tl ye aldım.Şimdi 35 tl verip bot yağmurluğu almak gücüme gidiyor onu nereden ne yapmak lazım hic bilmiyorum ??

atgatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yillardir değişik markalar kullandım.
    fakat en son revit pacific H2O rain suit aldım, şu ana kadar kullandığım en iyisi ve sağlamı. bir damla bile su almadı. tek parça ve giymesi çok kolay, paketlendimi çok ufak. yer kaplamaz.
    high viz sarısı var bende. tavsiye ederim. o kadar ucuz değil alırken ama çok uzun yıllar kullanabileceğin için daha ucuz aslında.

http://www.rev-it.co.uk/item4197.htm

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Alıntı çağhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen pekbipicadam bende göztepe işmonttan alt üst takım 40 tl ye aldım.Şimdi 35 tl verip bot yağmurluğu almak gücüme gidiyor onu nereden ne yapmak lazım hic bilmiyorum ??
    Valla bot yağmurluğu için alternatif yok ) bende geçen sene 60 TL verip aldım , ama bu sene gene işmonttan direk bot alıcam lağamcı çizmelerinin biraz daha düzgünü var hemde siyah renkte üstelik içine thermal içlikte satıyorlar ve -30 kadar soğuk işlemiyor ayrıca ön iç tarafta çelik var kaza anında da güvenli, alırsam resmini koyarım.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)