Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motor kullanımı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Henüz yok
    merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben yaklaşık 10 sene öncesine kadar motorsiklet kullanıyordum ancak işim gereği sonrasında hiç kullanma fırsatım olmadı eskiden jawa350 ve yamaha 125 kullandım. şu an tayinim çanakkale iline çıktığından burada tekrar motor kullanmak istiyorum. acaba 500cc veya 600 cc alsam kullanabilir miyim? bu konuda sizlerin nacizane önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılarımla. ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Hatirlatma egitimlerine gidiniz orada size soylerler

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    15 gün sürmesem unutuyorum herşeyi
    Bekozade ve İlker41 bunu beğendiler.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    Henüz yok
    Hatırlatma eğitiminden kastınız? ben çanakkale de varmıdır acaba. bu arada a2 ehliyetim yok sadece ehliyet alsam bu esnada yinede hatırlatma eğitimine gerek kalır mı?

Motosikleti
    hyosung gv250, 2012
    eğitim almak istemezsen biraz küçük cc al 250 cc bence iş görür. kazanılmış şeyler bunlar. ama eğitim her zaman farklıdır.

ilkerakdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF 125 R MAT GRi '14
    Alıntı yamtar81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatırlatma eğitiminden kastınız? ben çanakkale de varmıdır acaba. bu arada a2 ehliyetim yok sadece ehliyet alsam bu esnada yinede hatırlatma eğitimine gerek kalır mı?
    Önce ehliyet almanızı öneririm.Kursta derste alırsınız.Sonrasında 250 cc bir motosiklet bakın bütçenize göre.250 cc ile 600 cc motorun gaz tepkisi aynı değil.Üstelik günlük olarak kullanacaksanız ekonomik olur.
    Carbondioxid bunu beğendi.
    İstanbul (Güngören-Bakırköy) / 2014 YAMAHA YZF-125R MAT GRİ / İnstagram : ilkerakdaag

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)