vali geciyor, görmüyor musun?
Reklamlar
-
7 yildir motosiklet kullaniyorum, ilk cezamin bu kadar komik bir seyden olacagini beklemiyordum. bu aksam is cikisi sultanahmet ten aksaray istikametine dogru giderken beyazit tramvay duraginda 3 tane arac bekliyordu. Ben de her motorcu gibi yanlarindan geceyim derken polis: "Nereye gidiyorsun, vali geciyor gormuyor musun? Diye bir cikis yapti ve 80 tl tramvay yolunda gidiyor diye cezayi da kesti.
Aksam aksam memleketin bazi polislerinin bazi işe yaramazlar icin, onlara yaranmak icin nasil kopek oldugunu bir kere daha gormus oldum. Ne ala memleket. Yaziklar olsun.
Reklamlar
-
Shut up and keep .........
-
demek polis valiyi tramvay yerine koydu
şaka bir yana vali geçince bir şey yok ta sen geçince mi sıkıntı oluyor
-
Ben de onu anlamis degilim zaten. "Vali geciyor, nereye gidiyorsun? Saklasana kendini" diyor. Sebep? Allah tan cumhurbaskani gecmedi
-
eğer tramvay yoluna girmediysen bu cezayı sana böyle kesemez , ama eğer girmişsen tramvay yoluna ceza normal eds ile bile ceza kesiyolar tramvay yolunda .
-
Tipik Türk polisi, normal hareketler.
-
Trafik Cezası Madde 47/1-c
trafik işaretleri
47/1-c Trafik işaretlerine uymama cezası
Trafik işaret levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamak,
arkadaşım trafik işaretlere uymamanın cezası var sende herkez gibi biliyorsunuzdur.
ayrıca tc kimlik numaranı herkeze açık olan bir yerde vermesen iyi olur türkiye burası
-
Polis işde. Makbuz doldursun da.
-
Bana tramvay yolunda gidiyosun dese de cezayi yazsa amenna, ama vali geciyor, gormuyor musun? Diyip de ceza yazmasi anormal.
-
kubi34 adlı üyeden alıntı
Bana tramvay yolunda gidiyosun dese de cezayi yazsa amenna, ama vali geciyor, gormuyor musun? Diyip de ceza yazmasi anormal.
Polis kafana sıksa, polisin bir bildiği vardır diyen çıkar emin ol.
-
Beyazit tramvay yolundan yüzlerce Motosiklet geçiyor hepsine ceza kesseler ceza Koçanı yetmez ya herkese kesin cezayı yada kimseye karismayin standartları yok çapsızların.
-
Motosiklet Eğitmeni
sansli adammisin ki polis seni validen önce görmüs.
Eger o seni durdurmasa fütursuzca yoluna devam edecektin.
Tabi vali seni görecekti.
Sonra getirin su gavati bana diyecekti.
Korumalar üzerine hamle edecekti.
Sonrasini ögrenmek istiyorsan google da vali ve gavat kelimelerini yazip arama yap.
Valinin gördügü adama neler oluyor ögren.
Sonuçlari görünce yarin kosa kosa ve sevinçle o 80 kaymeyi yatirmaya gideceksin.
Polisin de gördügün ilk yerde elini öp ve tesekkür et.
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Shut up and keep .........
suckin'
-
-
-
''Aferin oğlumu'' almak için ilk yapılması gerekeni yapmış.
-
Zayif karakterli birine yetki verirsen olacagi bu. Sinirlendirmeyin basarim cezayi tavrindalar. Zaten oraya yolu acmasi icin gonderilmis belli. Vali gidince o da gitti. Insan gibi ikaz et, isine gucune bak. COQ'nun dedigi gibi vali gorseydi derdi, getirin o motorlu gavati diye. Valiye de bizzat yazicam bu durumu. Bakalim ne diyecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)