İlk önce hepinize merhabalar
3500 tlye kadar bir motor almak istiyorum ilk motorum olucak düşündüğüm modeller ;
SALCANO WOLF 125
Ybr 125
100 MG Superboy
125 MH Drift
hangisi yada başka önerileriniz varmı yeni ehliyet alıcam şimdiden sağolun
3500 tlye kadar bir motor almak istiyorum ilk motorum olucak düşündüğüm modeller ;
SALCANO WOLF 125
Ybr 125
100 MG Superboy
125 MH Drift
10000-12000 km kullanmış birisi olarak mh drift i tek geçerim al kafan rahat etsin
Mondialin kalitesinden şüpheliyim sence nasıl ?
Kardeşim bende ehliyetimi yeni aldım 2.el temiz bir ybr alıcam inşallah herkes bunu önerdi bana.
Ybr 125
Drift
modeli eski olur ama
CBF150
2.el almak istemiyorum aslında araba değil sonuçta bunlar sıfır daha cazip geliyo ama ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
SALCANO WOLF 125 e yatkınım aslında bu model hakkında fikri olan japon malıymış bunlar çinden iyidir diye düşünüyorum
Adam seçenek sunmuş bak bunlardan hangisini alıyım demiş. Ya seçenekler arasından adama bir motor önerin ya da hiç yazmayın. Ybr,Cbr,slm,nbr'ciler geldi yine Sırf japon diye yüksek yüksek fiyatlara satılan o çürük,külüstür japonlara o parayı saymaktansa git 0 pırıl pırıl bir çinli al, bakımlarınıda zamanında yaptır hiç bir sorun çıkmaz.
Bu forumdaki arkadaşlar marka olarak pek begenmezler ama falcon 150 lion ben kullaniyorum çok memnunum bir araştır bence
Salcano hakkında bilgisi olan yokmu ?
hemen elden çıksın istiyosan ybr al ama o önemli değil diyosan rks titanic 150'de güzel motordur, gerçi ondan dijital göstergeyi kaldırdılar ama olsun iyi motordur
rks markası hakkında bi bilgin yok sağlammıdır nasıldır ?
kaliteden şaşma, ybr 125 i öneririm ;)
SALCANO WOLF 125
Ybr 125
100 MG Superboy
125 MH Drift
Şapkadan tavşan çıktı millet bu koyu yazı ile yazılan kısımdan dolayı başka bir alternatif sunuyor, çin malını tekme tokat döven adamlar biliyorum ben çin işi tamamen şans işi, bul karayı al parayı gibi bişey, altından ne çıkacağı belli değil, aynı markanın aynı modeli birinde sorunsuz giderken diğerinde hiç problem çıkarmayabiliyor (kullanımla ilgili değil), ben bir dönem çin işi olmasada rks 150 kullandım ve hiç şikayetçi olan da duymadım ama aynı markanın scooter'ını alıpta memnun olanda duymadım, yani biraz şans işi ama şu var 2.eli hızlı olsun istiyosan ybr apaçilerin vazgeçilmezi ve çok çabuk elden çıkan bir motor o yüzden tercih sebebi olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
Ben titanic 150 kullandım bir dönem, titreşim neredeyse sıfır, alt motoru komple seramik, malzeme kaliteside o fiyattaki çoğu motoru ikiye katlar, tabi tutupta 5-6bin liralık makinalarla kıyaslama ama 3500 tl'ye kadar alabileceğin motorlar içerisinde bence en iyi malzeme kalitesi olan motor, bu arada ben 2013'te kısa bir süre kullandım o zaman dijital göstergeli idi, şimdi analog'a dönmüş kötü olmuş ama diğer kısımların kalitesi aynıdır sanırım, bence bir bak derim tipide yakışıklıdır
elden çıkması çok önemli değil bana sürekli sorun çıkartmasın orası burası dağılmasın birazda gösterişli ve kaliteli olsun yeter çok şey istedim galiba ama bunlar önemli :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
yokmu başka ilgilenebilecek ?
Eğer sıfır alacaksan öneride istiyorsan 150 MR VULTURE tavsiye ederim. Bende çok araştırdım ve bunu almaya karar verdim alalı 1 hafta oldu bende senin gibi bir sürü markayı inceledim incelemeni tavsiye ederim.
150 MR VULTURE motor güzel duruyor sence driftmi daha gösterişli bumu
Gerçekten arka lastikler kalın ama bence motora yakışıyor
125 MX Grumble bu nasıdır tipide iyi gibi hemde ucuz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)