3500 Tl'ye kadar Motor Tavsiyesi
Reklamlar
-
CanB adlı üyeden alıntı
Salcano iyi hoşta tipi iyi değil :D yakıt konusu çok önemli değil 170 boyla vultureye yetermiyim sence ? :D
görüntüsünü beğenmediysen bişey diyemem..
170 boy la vulture sana tam olur. motoru sağlamdır.. mcx le aynı.. tipi hoş ama bana uymadı. çok küçük geldi.. mondial alsam mcx alırdım onunda fiyatı 500-600 TL fazla idi...
bana küçük gelen tipini çok beğendiğim rks 150 titaniğe de bak üstüne otur bacaklar depoyu güzel kavrarsa o motorunda tipide güzel, sağlam motordur.
Beğendiğin motorları mutlaka yakından gör, üstüne otur öyle al.. resimlere, özelliklere bakıp karar verme, yanılırsın...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Reklamlar
-
mr vulture kullanıyorum. öneririm.
-
Duuur! Salcano japon degil. ybr ile parçalar uyumlu ama aynı kalite değil. 150 mr vulture iyidir bas gaza gez.
-
Tvs Apache 150... Almayı düşünüyorum bende Aklının ucunda bulunsun. Hoşuna gidebilir
-
http://www.sahibinden.com/174617926
Tvs apache satılıktır. İlk sahibiyim. Kesinlikle eşe dosta gidicek sıfır temizliğinde bir motor.
Salcano wolf kullandım daha önce. Parana yazık edersin diyebilirim.
-
cemolos adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/174617926
Tvs apache satılıktır. İlk sahibiyim. Kesinlikle eşe dosta gidicek sıfır temizliğinde bir motor.
Salcano wolf kullandım daha önce. Parana yazık edersin diyebilirim.
Kilometresi fazla değilmi ?
-
-
mh drift ve vulture 150 derim her ikisinin performansıda kaliteside oturmuş modeller.
-
Bajaj Discovery aldık arkadaşa çok memnunuz
-
-
grumblenin kullanıcısıyım o fiyata o motor bence harika 120 km hız yapıyor gayet yeterli çok az yakıyor 1 litre benzin ile 40 km yol gittim sakin kullanımda motora genellikle 2 kişi biniyoruz çok rahat çekiyor uzun yol da yapıyoruz orjinal lastikleri gayet güzel yagmurda viraja sert girmedigin sürece sıkıntı yok rolantide durmama gibi sorunlar felan yazıyordu bi konu da ama yok oyle birşey taş gibi motor çinli olduguna bakma bakımlarını tam zamanında yap bide rodajını saglam yap gerisi motora kalmış ben bakımlarını zamanında yaptıramadım hala bi arıza vermedi 500 km bakımını 700 km de yaptırabildim mesela ama 125 mh drift daha çok tutulan bi motor onu almanı tavsiye ederim ama ucuz olsun dersen grumbleyi tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)