Metro Grosmarket ten iddialı motorsiklet fiyatları!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reklamlar
-
Dün elime geçen metro broşüründe gördüm. Uzel güvencesiyle Mirage marka motorsikletler 20 ay taksitle satılıyor. 50 cc scooter 999 ytl 150 cc maksi scooter 1999 ytl 125 cc scooter 1499 ytl kadv ve ötv dahil hem de peşin fiyatına 20 ay taksitle. Canlı olarak gören inceleyen varmı?
Reklamlar
-
sadece scooter mı var ?ben kataloğu daha görmedim ama eğer değecek bir şey varsa canlısına bakabilirim
yaşasın rüzgar kardeşliği
-
YBR tarzı bir motor da var. Ben motorları gördüm ama incelemedim, çünkü piyasadaki Çin'lilerle aynı modeller.
-
-
servisi falan varmıymış ?
bütün çinliler gibi duruyor farkı yok.
burada asıl olan servis. ve yedek parça .alıyorsun arıza yapıyor servis yok .parça takılacak parça yok .eline malzemeyi veriyorlar sen piyasadan arıyorsun .çok dikkat etmek lazım.
yaşasın rüzgar kardeşliği
-
bu da atv si
2999 ytl 20 taksit
http://img506.imageshack.us/my.php?image=metro38sy.jpg
Metro getirdiyse bişeyler düşünmüştür elbet. Katalogda uzel güvencesi diyor. Uzel de köklü bir firmadır. Sitesi:
www.uzel.com.tr
-
iyide sitede motosiklet ile ilgili bi bilgi yok
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
nerde chopper cruiser motolar onlar onlardanda getirseydiler piyasa biraz karisirdi bence
-
camadan adlı üyeden alıntı
iyide sitede motosiklet ile ilgili bi bilgi yok
yakında güncelleme yapmamışlardır da ondan
-
bravaman adlı üyeden alıntı
yakında güncelleme yapmamışlardır da ondan
bu dediğin motorları getiren firma yada bayisi ile görüşmüştüm sanırım fuarda 125 lik scooter rengarenk idi öyle hatırlıyorum çok şirin geldiydi benim hanıma alalım ozaman hemen metrodan
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
vade farksızmı ???? bu fiyatlar
-
600f adlı üyeden alıntı
vade farksızmı ???? bu fiyatlar
EVET ARKADAŞIM PEŞİN FİYATINA TAKSİTLE HEM DE 20 AY
-
Slm arkadaşlar bu motorlarla ilgili her türlü soru sorabilirsiniz ben metro gross market te bu departmandayım motorlar çin yapımı piyasadaki emsallerinin aynısı fakat fiyat farkı ve 0 faiz 20 ay vade servis uzel ve mal ın arkasında metro var
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
-
o zaman şöLe bişi sorayım chopper tarzı bi modeL var mı varsa fiyatı ve özeLLikLeri nedir ???
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur
)
-
İyice cılkı çıktı motosiklet sektörünün. Markette motor satılıyor...
-
fason motor yapan çin de bir fabrika var.. herkes oradan gidip alıyo motoru kendi markasını vuruyo üzerine fiyatı ekliyo salıyo piyasaya... bu model den kaç tane oldu piyasada...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
yaaa
kafa bırakmadınız adamda. bi karar vermek bu kadar zorlaştırılır mı yaa? şimdi de peşine 20 taksit!
sadece scooter mı var acaba? bakan var mı?
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
İyice cılkı çıktı motosiklet sektörünün. Markette motor satılıyor...
Ya bir de bakkala inerse...
İşte o zaman kork!
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Bu metro olayı binlerce bayiyi + yüzlerce ithalatçıyı + bir okadar nakliyeci, çalışan, servis vs insanı zor durumda bırakacak. Stokunu hazırlayan firmalar bu şartlar karşısında zarar edecek, sipariş iptalleri gelecek ve zaten ötv şokunu atlatamayan sektörde iflaslar gelecektir.
-
bravaman adlı üyeden alıntı
Bu metro olayı binlerce bayiyi + yüzlerce ithalatçıyı + bir okadar nakliyeci, çalışan, servis vs insanı zor durumda bırakacak. Stokunu hazırlayan firmalar bu şartlar karşısında zarar edecek, sipariş iptalleri gelecek ve zaten ötv şokunu atlatamayan sektörde iflaslar gelecektir.
benim tahminime göre 1 e 10 luk tatlı karlar bitecek sadece
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler