A2 den B ye geçiş için yardım
Reklamlar
-
Benim şu an A2 ehliyetim var ve B sınıfıda almak istiyorum. B sınıfı alırken kursa ödeyeceğim ücrette bir düşüklük olucak mı yoksa yeni ehliyet alıyormuş gibi aynı B sınıfının standart ücretini mi ödeyeceğim? Birde hangi sınavlara gireceğim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi forumlar...
Reklamlar
-
Sadece yazılı sınava girmeyeceksin. Diğer işlemlerde bir farklılık yok kurs ücretin aynı olucaktır diye biliyorum. Devlete ödediğin ücrette aynı olacak.
-
Sadece direksiyon sınavına gireceksin. Herhangi bir ehliyete sahip olanlar, yeniden yazılı sınava girmiyor.
Sürücü kursları zaten A2 ve B için ayrı ayrı kurs ücreti çıkarıyorlar. B için ehliyet kursu + ehliyet yenileme masrafların olacaktır.
-
A2 den B sınıflarına geçişlerde fark ehliyeti olduğu için sadece direksiyon sınavına gireceksiniz aynısı tersi durum için de geçerlidir.
Her zaman söylediğim gibi bazı arkadaşlarımız reklam kokan yazılar desede,12 saat zorunlu araç kullanma eğitimini almak zorundasınız
Dün ve bugün direksiyon sınavı yaptık,biz 10 yaşımızdan beri araç kullanıyoruz diyenelerin hemen hemen hepsi kaldı çünkü bu tipler araç kullanmayı biliyorlar ya kursla pazarlığa oturuyor 650-700 TL ehliyeti 350-400 TL getiriyor haliyle eğiitim almıyor sonra ilk direksiyon sınavında kalıyor sonra diğer adayların içinde ben hiç eğitim almadım ki kurs bana eğitim vermedi diye konuşuyor,çok şükür bizim böyle ukala yalancı adaylarımız yok,
Ehliyet ücreti değişmez indirim yapan kurstan şüpheleneceksin indirim yapıyorsa bu işte bit eniği var demektir.
bu işin maliyeti belli 1 araç 45 dakikalık derste ne yakar belli dir usta öğretici ve diğer masraflarda sabittir bu işin özü bu.
Kurs ücreti-650/700 Tl
Emniyet:453 Tl
Harçlar:100 Tl
Toplam:1203 Tl
-
Cevaplarınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
-
ben geçen sene 2013de a2 aldım kursa 350 peşin verdim sadece direksiyon sınavına girdim 19 sene öncede b sınıfı ehliyetim vardı şimdi a2 ehliyetimde var bütün masraflar 640 buldu şimdi olsun 680 falandır tahminim en yakın zamanda zam gelmeden yasa değişmeden hemen bir sürücü kursuna yazıl kardeşim.
-
peki fark ehliyeti alırken yeniden sağlık raporu vs çıkartmak gerekli mi
-
-
evet malesef çıkaracaksın kardeşim.ilk ehliyette ne lazımsa aynı evraklrı yine hazırlıyorsun sadece imtihan olarak direksiyona giriyorsun değişmediyse
-
Niye maalesef?Mecbur çıkartacak
Belki a2 ehliyetini aldığında gözlerinde bir sorun yaşadı şu anda sağlıklı görmüyor gibi gibi
-
ben b ehliyet alıyorum sağlık raporu vs. belgeler isteniyor
kurs ücretleri değişiklik gösteriyor 800 diyende oldu 400 diyende çıkarma işlemleri daha yapamadım dosya yarın hazır olursa çıkarıcam o konuyu da anlatırım
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
ben b ehliyet alıyorum sağlık raporu vs. belgeler isteniyor
kurs ücretleri değişiklik gösteriyor 800 diyende oldu 400 diyende çıkarma işlemleri daha yapamadım dosya yarın hazır olursa çıkarıcam o konuyu da anlatırım
Anlat bakalım ehliyet nasıl alınıyormuş? çok merak ediyoruz.
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Anlat bakalım ehliyet nasıl alınıyormuş? çok merak ediyoruz.
benim söz söylememe gerek kalmamış
As Surucu Kursu-(0212) 509 20 29-facebook.com/ASSURUCUKURSU-twitter.com/assurucukursu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)