Teşekkürler yazınız için,aslında eşinizin sağlık raporu olumsuz olduğunda kurs paranızı iade etmeliydi,Belki de fatura kesmiştir ama genel kanı aday eğer iptal ederse karşılıklı olarak ücret iadesi veya en azından müşterinin mağdur olmaması için kısmı iade yapışabilirdi.Bizde aday eğer sağlık probleminden dolayı sıkıntı yaşamış ise kesinlikle o ücret iade edilir.

Ben de isterim ki sınavlar güzel hava şartlarında yapılsın ama bunun tasarrufu ne kursta nede sınav yapıcılarda.
Allah'a çok şükür aldığımız bir kuruşun bile hesabını veririz.Günümüzde helal haram kavramları oldukça karışmıştır.bence bu çok ince bir çizgi ve bu çizgiyi korumak oldukça zor ama günün sonunda yattığınızda kafanız rahat ise o iş olmuş demektir.

Biz burada bas bas bağırıyoruz aman arkadaşlar sürücü kurslarından almanız gereken yasal eğitim saatlerinizi talep edin a2 için 10 saat b için 12 saat zorunlu ders almak zorundasınız diye.Ucuz kurslara kayıt yaptırmayın mağdur olursunuz,
Bunu yapıyorsak demek ki bir şeyleri doğru yapıyoruz demektir.

Bu arada ne zaman arzu ederseniz buyrun gelin başımızın üstünde yeriniz var,sizleri ağırlamaktan mutluklar duyarız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------

Şu linkte te bayağı savundum sınav saatlerini sonunda bana kızdılar ama kocaman bir teşekkür aldım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...en-yardim.html