Bajaj pulsarı bugün yakından gördüm :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Barkın abimizdeki para ve imkan bende olsa bende hicbir lastiği beğenmem tabi.
-
serseric adlı üyeden alıntı
Barkın abimizdeki para ve imkan bende olsa bende hicbir lastiği beğenmem tabi.
Para ile alakalo değil bak ben bu yaz tatili bisi almadım bir aylığı (nerdeyse)
pirelli diablo rosso 2 ye yatirdim.
Lastik sakaya gelmez.
-
Lastik konusunu şişirdiler dedi kullanan abimiz lastiği gayet güzel dedi
-
Bu motor o kadar iyiyse insanlar daha 1000 km doldurmadan neden satar
Sahibinden sitesinde 80 ilanın 11i daha bin km dahi doldurmamış
-
Pulsar'ın üzerindeki lastikleri bilmem, hiç kontrol etmedim. Yalnız üzerinde "Nylon" ibaresi varsa fazla güvenmemek lazım. Nylon yazıpta ıslak zeminde şaka yapmayan lastik görmedim.
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Bir motorun iyi veya kötü olduğu kaç km'de satılığa çıktığına mı bakar? Sizin tabirinizle yola çıkarsak inazuma'da iyi değil daha 2000 km yapmamış 15-20 tane ilanı var. Kredi kartına taksitle alıp nakit'e çeviren birçok insan var bunları da düşünün ben motorumdan gayet memnunum hiçbir sorunum yok.
Lastik konusuna gelirsek üzerinde ki lastikler kuru da iyi ama yeterli değil ıslak ta ise yol tutuşu hiç yok denebilir kış'a girmeden değiştirilmeli bence
-
Renk konusu sıkıntı ben siyah alacağım Eylül 15 de 4 tane gelecek dedi inşallah bir sonraki nakliyatı beklemem :s
-
Insanlar doyumsuz.
Hep al al al hastalığına tutulmuslar. Belki ben de böyleyim ve kendimi de eleştiriyorum
Ihtıyacımız olmayan şeyleri meraktan alıyoruz sonra da aslında falan da fena değilmiş diye bir başkasına bakıyoruz.
Çabuk satmaların nedeni bu maalesef.
Ülkemiz ciddi bir tüketim hastalığına tutulmuş durumda ve geleceğimiz çok çok kötü.
-
-
Sitedeki ilanların çoğu sıfır bayi lerin verdiği ilanlar. Diger ilanlardaki motorların düşük km de olmasi cok normal çünkü motorun piyasaya çıkması daha 3 ay oldu. Bu pulsara özel bir durum değil. Her mal da vardır bu. Insanlar bir hevesle alıyorlar. Sonra ya ödemekte zorlanıyor ya aile de sorun yaşıyorlar. Bi şekilde satmak istiyorlar. Birde sezon sonundayiz. Motor ilanların da artış olmasi gayet normal.
-
Lastik konusuna bu kadar takılıpta özellikle pulsarın lastikleri kötüymüş gibi algılamayın , maliyet düşürmek için firmalar ucuz lastik takıyor her markada bu böyle ; istisnalar olabilir.. İlk fırsatta kaliteli bi lastikle değişmeye bakın
-
162 adlı üyeden alıntı
kesinlikle katılıyorum resimlerde çok cılız gözüküyor ben 65 kg 1.84 üm üstünde kayboldum kilodan dolayı yakından beklediğimden daha kalıplı ve gösterişli duruyordu özellikle o deponun olduğu kısım çok ince ve kafalık ufak gözüküyor ama gerçekle alakası yok gibiydi,çok az kaldı bende pulsar ailesine katılacağım resimleri atarım
-
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Pulsar'ın üzerindeki lastikleri bilmem, hiç kontrol etmedim. Yalnız üzerinde "Nylon" ibaresi varsa fazla güvenmemek lazım. Nylon yazıpta ıslak zeminde şaka yapmayan lastik görmedim.
Bkz: Benim lastik :D Garajdan yola çıkmak için 5 metre falan topraktan gitmem gerekiyor, bugünde yağmur yağmıştı, o kaymayı hissettim yani ama arka lastikler dişli olunca toprakta düşürmedi asfaltta olsaydı yatırırdı :D
-
ea1925 adlı üyeden alıntı
Bir motorun iyi veya kötü olduğu kaç km'de satılığa çıktığına mı bakar? Sizin tabirinizle yola çıkarsak inazuma'da iyi değil daha 2000 km yapmamış 15-20 tane ilanı var. Kredi kartına taksitle alıp nakit'e çeviren birçok insan var bunları da düşünün ben motorumdan gayet memnunum hiçbir sorunum yok.
Lastik konusuna gelirsek üzerinde ki lastikler kuru da iyi ama yeterli değil ıslak ta ise yol tutuşu hiç yok denebilir kış'a girmeden değiştirilmeli bence
Çok karşılaştığım ve benimde evkurdan alıp 36 ay taksıtle 1800 tl ye foto mak. sini 1500 e nakite sattım 1 ay sonra he ne oldu nakit e ulaştım 200 zarar ettim.
-
Fb ve incelediğim mecralarda lastiklerin güvenilir olmadığını okudum eğer 7-8.000 tl motora verebiliyorsan en önemli parçası olan lastiğe 500 tl ateşlemek koymamalı sonuçta can taşıyorsun ulaşımın uzun yolun var önümüz kış onuda düşün
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
ea1925 adlı üyeden alıntı
Peki 400 yada 800 km kullandıktan sonramı akıllarına geliyor nakit ihtiyacı
Benim bildiğim ne kadar az km o kadar iyi fiyattır
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
-
Anladım heyecanlısınızda , herkes her gördüğü şeyi , aaa xx i gördüm diye konu açarsa önemli konular kaybolur gider.
Ki gördüğünüz motor pulsar.
Hani 1960 model vespa falan olsa amenna . Hani çok az vardır , sınırlı sayıdadır vs.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)