Honda cb125e Yeni boya jantlar:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Emeğe saygı fakat açıkcası ben beğenmedim. Bu renk yerine altın sarısı yakışırdı.
-
Bence sırıtmış. Böylesi nazik motora çok uçuk kaçmış, bir renk uyumu da yok. Benim fikrimce de altın sarısı çok daha oturaklı dururdu. Ama önemli olan sizin içinize sinmesi.
-
vay şükrü, seni merak ediyorduk hiç sesin soluğun çıkmıyor yahuu
motor için fikrimi söyliyim fazla açık bi renk olmuş sanki ama eline sağlık canlı görmek gerek
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
-
Siz isteyerek yaptıysanız hayırlı olsun sorun yok.Ama benim fikrimde çok sırıttığı yönde
-
Emek vermişssin renkler zevkler tartışılmaz denir ama renk olmamış bencede
-
Aga eline koluna sağlık motor senin motorun aldırma kimsenn dediğine sen beğen yeter
Ama şu ana kadar gördüğüm en b.ktan modifiye yani o renk nedir arkadaş yazık etmişsin cbr ne :D
-
Emeğe saygı
Motor ben burdayım demiş.
Beğendiysen sorun yok. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
-
Güle güle kullanin nasil boyadinizi detayli sekilde anlatirmisin bende boyamayi dusunuyomda altin sarisina
-
-
Guzel ustlerindeki desenin renginde bi mavi cok hos olurdu ama emegine saglik
-
nike free run neon olmuş hocom bunlar kanda apaçilik varsa kelimeler kifayetsiz tabi.
-
motordaki tüm stıckerları sökersen daha şık durur gibi sanki..
-
-
olmamış ama
alta da ufak bir sakal yaparsan görüntü bütünlüğü açısından daha güzel görünür bence
-
en sevdiğim renk kendinizmi yaptınız detaylı bilgi verirmisiniz hangi marka boya kullandınız
-
-
çok dikkat çekici olmuş.eline sağlık
-
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
en sevdiğim renk kendinizmi yaptınız detaylı bilgi verirmisiniz hangi marka boya kullandınız
Evet hocam kendim yaptım.İlk katı atmadan hafif zımpara sonra beyaz bir kat boya,ertesi gün Akçalı Floresan Sarı renk boyayı yarım saat aralarla hafif katlar halinde attım.4 kutu boyayı 2 gün katlar halinde attım.
Ertesi gün Akçalı Parlak Vernik ( 3 kutu) ince katlar halinde attım.
Not: Boya pek dayanıklı olmadı uygulayacak arkadaşları şimdiden uyarıyım.Tekerleri takarken o kadar dikkat etmemize rağmen hafif soyulmalar oldu.Sonradan 2 kutu vernik daha aldım zamanım oldukça katlar halinde atacağım.Zaman ve maliyete rağmen hiç pişman değilim.2 Haftadır jantları silmiyorum hala uzaktan sıfır gibi,zaten boyama amacım dikkat çeksin temiz gözüksün)
Boyaların maliyeti 100 liraya yakın tuttu
Bɑzı insɑnlɑr yɑğmuru hisseder, bɑzılɑrı ise sɑdece ıslɑnır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)