150 cc den 600 cc ye geçiş
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar 6 yıldır motosiklet kullanıyorum ve yüksek ccli motor almak istiyorum.
ilk 150 cclik ramzey scooter ile başladım sonra sukida scooter kullandım , ve vitezli motora geçtim 3 ay 100 cc 4 vitez kanuni motosiklet kullandım sonra onu satıp kanuni windy s 150 aldım 2,5 yıl oldu windy kullanıyorum acaba direk 600 lük motora geçmek doğrumu 250 lik hysoung kullandım bir kaç kez 1-2 kezde cbr 600 f kullandım ama motor almadan önce eğitim almayı da düşünüyorum sonuçta eşekten ata bineceğiz
suan aklımda kawasaki zx636 var. acaba ne yapmalıyım ?
Reklamlar
-
bir an önce vazgeç aklındakinden. ninja 300 al önce. sonra zx636 alabilirsin.
bu arada zx6r ile 636 arasında ne fark var?
-
bilmiyorum arkadaşımın abisinde vardı sattı hoşuma gidiyor 636
-
-
-
Konuyla alakası varmı bilmiyorum. cup,scooter,150cc kullananlar böyle bi konu açtımı 250-300 cc ye geç sonra 600 deniliyo. Peki bu arkadaşımız yada abimiz herhangi bi 250cc alsaydı sonra 250'ccden 600'cc ye geçiş diye bi konu açsaydı ozaman nederdiniz Bence yeterli km tecrübesi varsa geçilebilir 600cc ye ama gazlamamak şartı ile
-
250cc bi motosiklet tercih etmen bence daha mantıklı olur
-
125 cc ve 250 cc arasında o kadar ahım sahı bır fark yok onemlı olan ıkınsındede tecrube edınmen eger yeterlı tecruben varsa 15bın 20 bın km vıteslı tecrubesı olan arkdaslar 600 cc rahatlıkla gecebılır bosuna masraf 250cc emın olun o kadar ahım sahım bır fark olmayacaktır param olsa xt660 r alıcam :D
-
Zx636'ya 45bin verene kadar 47bine gsxr1300 alınır.
suan aklımda kawasaki zx636 var. acaba ne yapmalıyım ?
-
önce 250 cc alınız ardından 600 e geçersiniz.
-
bencede eğitim ve sorumlu bir şekilde sürerseniz ve ilk yıl dikkat ederseniz full takım korumalarla sorun olmaz.
ama kawa zx636 da windy den sonra ossurtur adamı afedersiniz hem gücü ve ergonomisi hem de sürüş özellikleri açısından. güçlü makinalarda yeni olduğunuz için yavaşlatır bile sizi.
ikinci el honda cbr600f , yada yeni honda cbr650f, yamaha diversion, mt 07 çok daha iyi bir seçim olur.
-
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Zx636'ya 45bin verene kadar 47bine gsxr1300 alýnýr.
Yapma boyle, ciddiye alanlar cikacak
-
Bir motorcu atasözü derki: 10 beygirden 100 beygire geçilmez.
-
Cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim
-
Gazlamamak kaydı ile
Mümkünmü bu.
Bende diğerleri gibi 250 ninja yada ınuzuma ile başla derim.
-
yahu şu konulardan gına geldi artık bu forumda zilyon tane aynı konudan var bi arama yapın arkadaşlar gözünüzü seveyim
-
otopsici adlı üyeden alıntı
yahu şu konulardan gına geldi artık bu forumda zilyon tane aynı konudan var bi arama yapın arkadaşlar gözünüzü seveyim
Herşey bıraktığım gibi aynen devam
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
600 luk almak istiyosan burda alayim mi diye sorma cunku herkes alma olursun diycek. Ben 2006 dan beri bu forumu takip ediyorum. Bu muhabbetler hep doner. Eger yasin genc degilse kendine hakim olabiliyosan bence bir sakinca yok. Git direkman al derim. Ustune bin kendini bir yokla. Olur olmaz yerde hiz yaparsan makasa girersen yuksek hizda viraj yapcam vs gibi artistik islere girersen olebilirsin. Bu kadar basit aslinda. 7 senedir a2 ehliyetim var ama hic motorum olmadi. 2 hafta once 600rr aldim. 10dk da hakim olabilmeye basladim. Birkac saat alistirma yaptiktan sonra trafige ciktim. Simdi bana bisiklet gibi geliyor. Ama yasim 31 ve kanim kaynamiyor.
-
bilginozi adlı üyeden alıntı
600 luk almak istiyosan burda alayim mi diye sorma cunku herkes alma olursun diycek. Ben 2006 dan beri bu forumu takip ediyorum. Bu muhabbetler hep doner. Eger yasin genc degilse kendine hakim olabiliyosan bence bir sakinca yok. Git direkman al derim. Ustune bin kendini bir yokla. Olur olmaz yerde hiz yaparsan makasa girersen yuksek hizda viraj yapcam vs gibi artistik islere girersen olebilirsin. Bu kadar basit aslinda. 7 senedir a2 ehliyetim var ama hic motorum olmadi. 2 hafta once 600rr aldim. 10dk da hakim olabilmeye basladim. Birkac saat alistirma yaptiktan sonra trafige ciktim. Simdi bana bisiklet gibi geliyor. Ama yasim 31 ve kanim kaynamiyor.
Doğuştan yetenekliyim diyorsun yani
"yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır ; zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır." Peyami SAFA
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)