Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tekrar tekrar egzoz sorunu (yeni egzoz alıcam uyum sorunu)

REKLAM ALANI
    serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar,abiler,kardeşler.

Ben şu güne kadar hiç egzoz değiştirme,açtırma vs uğraşmadım.Ama şu an arora scooterimin egzoz borusu çürüdü ve sürekli çatlıyor,açılıyor.Bende yeni ekzoz almaya karar verdim ama orjinalleri sağolsun 190-200 tl civarı. Bende şu çin malı olan 50-60 liralıklardan almaya karar verdim ancak Ankara'da nereden bulabilirim ve bu aldığım egzoz benim motora uyumlu olur mu? Asıl soruda bu aslında.Yani bir egzoz aldım ama nasıl uydurucaz bunu benim motora göre.Kesip kaynak yapma işine girmek istemiyorum çünkü kaynak yerlerinden atıyor sert bir çukur veya darbede.Lütfen yardımcı olun daha önce hiç karışmadığım işlerdi.

iyi forumlar.Saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Bilen yokmudur bu isi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    kaynak yerlerinden atmaz düzgün bir kaynakcı bulursan ben üşendim kendim yapmadım egzozcuya gittim 2 gün sonra egzozu elime aldım kendim yaptım rize de olsan ben para almadan yapardım sana

Alıntı burak5353 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaynak yerlerinden atmaz düzgün bir kaynakcı bulursan ben üşendim kendim yapmadım egzozcuya gittim 2 gün sonra egzozu elime aldım kendim yaptım rize de olsan ben para almadan yapardım sana

Yok be hocam Ankara'dayım.Bildigin boru çürüdü ama gidip kaynak yaptiriyorum ya cok cok kotu duruyo(parca ekliyolar) yada ince bi kaynak olunca hemen atiyo. Kendi imkanimda yok malesef aslinda sifir bir boru bulabilsem yine ayni sekilde yaptirabilirim ama korkuyorum acikcasi tekrar tekrar aticak diye. Bakalim hayirlisi. Aslinda birde yeni bir eksoz alip bir sekilde asıp tutturuyorlar ya oda aklimda ama arastiriyorum

burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    eskisi gibi olmuyor kötu duruyor evet ısı boyada atsan ucup gidiyor

konu güncel

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikletiniz çok güçlü bir şey değilse egzoz problem çıkarmaz. Elinizde egzozla sanayiye, tornacıya gidin. Orada flanş yapsınlar bu parça sizin egzoz borusu ile egzozun bağlantısını sağlayacak. Yeri geldiğinde söküp orjinal egzozunu da takabileceksiniz.30-50 tl arası yaparlar.

Konuyu yanlış anlamışın sanırım size ara boru lazım?

Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletiniz çok güçlü bir şey değilse egzoz problem çıkarmaz. Elinizde egzozla sanayiye, tornacıya gidin. Orada flanş yapsınlar bu parça sizin egzoz borusu ile egzozun bağlantısını sağlayacak. Yeri geldiğinde söküp orjinal egzozunu da takabileceksiniz.30-50 tl arası yaparlar.

Konuyu yanlış anlamışın sanırım size ara boru lazım?
    Hocam egzosun borusu çürüyor. Egzos kisminda kisminda hicbir problem yok. Ama egzos un borusunda sikinti. Bu dediginiz flans nasil bir seydir? Egzos borusu kesilip onun yerine kaynak mi yapilir ? tam olarak bilmiyorum da ?

konu güncel arkadaşlar yardım edin bilen yokmudur şu uyum işini

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)