Honda cbr150r - 2015 - Yeni model!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
honda cbr 125 lerde değer kaybı söz konusu olacak... ben zaten gelmiyor diye şüpelenmiştim... yakından görerek elleyerek kontrol edip yorum yapmak lazım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Mt125 kadar fiyat koyarlar bunun için, tüketici dostu firmalarımız..
-
Nerden baksan 10.000 le girer gibi geliyo bana. Cbr 250 de 14.500 olur yani plaka sigorta dersen ustune kafadan 500 daha koyun. Bildigin ikinci el cbf600 parasi . Tabi parasi olana degmez bu rakamlar yine bize yine bize. Allah kabul etsin.
-
motorlada oynarlarmış gibi geliyor bana, biraz daha fazla düşük devir tork, biraz daha az üst devir güç, günlük rahat kullanım için.
artı inşallah 150cc motorla getirirler turkiyeye. zaten bütün çinlisi, hintlisi 150 cc artık.
önden foto:
-
yeni model cbr150r aciklandi. turkiye de buyuk ihtimalle cbr125r olacak gibi:( ama cok daha guzel gozukuyor simdiki modelden bence.
video
renkler:
spekifikasyonlar: tork egrisi asagi cekilmis ve yuksek devir guc azaltilmis gibi geldi biraz. daha pratik olsun kullanimi diye.
-
4 gözle bekliyorum ilk defa kendi motorumu satın alacağım bu motorla ve gerçek bir başlangıç yapacağım fiyatı biraz ürkütüyor plaka kask ve mont ile totelde ayırdığım bütçe 11.000 ama sanırım biraz bütçemi zorlayacak gibi haydi hayırlısı
-
cbr250 gibi çok çirkin bir motor . Tabii benim fikrimde gerçekten çok çirkin .
-
125cc ile 150cc. arasında nası bir vergi farkı var,biri bana anlatsın..yalvarırım...
Aslan yeleli kasayı bende beğenmiyorum,penguen kafası daha bi yakışıklı oldu sanki.
-
Peh eski kasa bundan daha iyi kalıplı sanki .Nıç beğenmedim geçiniz
-
birebir görmeden pek birşey dememek lazım ama olmamış sanki çok.. tek far modelleri daha kalıplı duruyor, iki far olunca motor küçülmüş gibi duruyor.
-
Hondanın tüm ss modelleri çirkin geliyor bana hepsinde çok şaşkın bir ifade var. Biraz asabi olmalı görünümü.
-
bu motor türkiye'ye gelecek mi?
-
Honda tasarımda yine sınıfta kalır.Bir türlü kawasaki yada yamaha gibi asabi bir tasarım yapamadı bu honda.
-
-
Butun markalarin tasarimlari asabi olmak zorunda degil. Insanlarin zevkleri farkli. Mesela dunyada en asabi otomobil Lamborghini o zaman porsche kapatsin fabrikayi.
-
1.Bu mu asabi değil?
Birde sanırım asabiyetten anlaşılan sadece önden görünüm.Halbuki adamların taktığı egzosta bi bakın ybr egzostu gibi birşey bence 2013 öncesi kısa egzostu daha güzeldi.
-
saf gibi bi şey olmuş honda nin eski tasarımi daha iyiydi buna göre. farlari hiç olmamış hem de hiç. hele egzozu konuşmuyorum bile.
-
o egzosla greneajlı commuter olmuş bildiğin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)