http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/sh/...ages/33062.swf
Abiler tüm büyük makinaların 125 liklerini çıkartmış.. Göz atmaya değer...
http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/sh/...ages/33062.swf
Abiler tüm büyük makinaların 125 liklerini çıkartmış.. Göz atmaya değer...
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Fiatları hakkında bilgin varmı. 125 CC için hoş şekilli motorlar.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
walla süpewr varadero alınır yani ama cbr 125r da iyi yani ne zaman gelirki buralara
ERASER WİLL COME BACK
Arkadaşlar resimler süper hatta bende de ayrı bi albüm var ama ekleyemedim resimleri buraya...
Valla yanlış hatırlmıyorsam 4bucuk diye duydum fiyatlarını...ama arkadaşlar 125lik bir cbr düşünemiyorum ya...hani resimler süper ama bence göründüğü gibi cüsseli büyük bir motor olmasa gerek, artı birde kullanmak lazım...ama yeni başlayanlara neden olmasın...110 kilo mu öyle bişy zaten..[/img]
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bunlar Türkiyeye gelmiyor.. Ancak bir Honda bayisiyle konuşulup getirtilirse o ayrı..
Bence CBR oyuncak gibi duruyor. Ancak Varaderoyu direk alırdım Zaten abilerinin hastasıyım
Sinan Atasoy
varadero hakkaten çok güzel ama 125 cc kesmez. yeni başlayanlar için süper :
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Bu motor motordelisi.com da çok konuşuldu. O kadar çok konuşuldu ki ben okumaya sıkıldım walla (:
http://www.motordelisi.com/modules.p...ewtopic&t=4030
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
125 işte
eşşege altın semer vurmuşlar
yinede vatanınm demiş
:geek:
tat vermez bunlar
sadece görüntü
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
o 125 dedıgınız cbr 128 r 200 kadran var 170 yapıyor ama ben tavsıye etmem 125 cc lık motor la 170 km hız yaparsan uzun sure dayanmaz sana
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Seklimiz Vardir
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
bu motorların 170 yaptığı sadece söylenti daha gelmedi türkiyeye. daha kaç bg olarak geleceği bile belli değil.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
iyi yapmış
Motorbike dergisind okudugum kadarıyla Honda bunları ortalama 3000 dolardan getirmeye hazırlanıyormuş...
Sinan Atasoy
kawasaki şöyle demiş
sevgili arkadaşım o ne biçim atasözü yav.sen iki atasözünü alıp harmanlamışsın ehuheheheeeşşege altın semer vurmuşlar
yinede vatanınm demiş
doğrusu şöyle olması lazım:eşşeğe altın semer vurmuşlar.yine eşşek, yine eşşek!
diğeride:bülbülü altın kafese koymuşlar, illede vatanım demiş.
bu motorların görüntüsü güzel ama sonuçta 125 lik motor, kullanırken zevk vermez.
125 lik motorda 170 ile yolda gidecen hem de savrulmadan ulen mz 140 tan sonra savrulmaya başlıyor
amaaaan honda nasıl olsa 5 para vermem niye yorum yapıyom ki
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
4500 YTL..gazı kaçmış 600RR olmuş 125R
[FONT="Arial Black"][I]you can exist how you dream your soul..[/I][/FONT]
varederonun fiyatı uygun olursa kuryeler tercih eder gibime geliyor....
cbr 125 ise başlangıç motoru olduğunu 50 metreden belli ettiriyor
The Power of Dreams
honda yapmış yaptıklarınında adını batıracak böyle makinemi olur traktör :
yaŸamaksa motor
Selam millet,japonlar bizi keriz sanıyor herhalde 4.500 ona vereceğime çin malı 250 cc mondial alırım hemde chopper hemde motorda bir heybet var hemide 3.250. yetele keh keh geriye kalan paraylada kask,bot,mont vs alırım abi bu ne yaw.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Selam millet,japonlar bizi keriz sanıyor herhalde 4.500 ona vereceğime çin malı 250 cc mondial alırım hemde chopper hemde motorda bir heybet var hemide 3.250. yetele keh keh geriye kalan paraylada kask,bot,mont vs alırım abi bu ne yaw.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Görünüşleri çok şirin..
Kuryelere bence de iyi gider.. Estirirler gene bunlarla sokakta Kapkaç için de uygun tipler
Racing hastaları hız tutkularını bir mana ile tatmin ederler işte.. Tabi hız yaparak mı? Değil.. Oturup motosiklete bakarak.. Nede olsa racingleri çağrıştırıyor..
Gene 125 ler içinde bence en tiplileri..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)