Arkadaşlar dün başıma gelen bu olayları anlatmak istiyorum. belki okursunuz aklınıza gelirde sukunetinizi korursunuz diye.
Dün evimden cıktım şehir içinde ilerliyorum full ekipmanım. herneyse
reno clio gördüm aynası kapalı (sol) bende solundan geçemiyorum ve cok yavaş seyrediyor yol tek yön yanından rahatça geçip gidemem yani başladım korna ile uyarmaya bir iki üç dört yok tınlamıyor adam bakmıyor çünkü aynaya. uzun bastım cekildi, tabi bu sırada kafasını benim oldugum tarafa çevirdi ve olaylar başlıyor; bi baktım saçları beyaz bi amca belli halinden. vizörü açtım (bu arada hala seyir halindeyiz) oda camı açtı.
abi aynanız kapalı olmaz böyle dikkat edin dedim. el kol hareketi yapıyor bana sanane diyor. ah nasıl sinir oldum o an. dedim beni görmüyorsun ne sananesi bana vursan ne olacak dedim camı kapadı söyleniyor kendi kendine cok sinirimi bozdu. yaşlı dedim devam ettim. arabayı geçtim şahinin biri geldiğimi göre göre yola çıktı aradan neyse dedim. devam ediyorum yayalar arabayı bekliyor beni gördümmü tınlamıyorlar tın tın gidiyorlar.
ya sabır dedim var bugun bişey.
çok değil 200metre gittim bir taksi var şehir içi 50km gibi seyrediyor. ve bende sollamaya calısmıyorum arkasındayım. (ama dibinde değil)
çapranızda fren mesafesini gözüme kestirip ben dururum diyorum. hah tam bunları düşünürken ani freni basıyor!!!
dibine kadar gidip duruyorum. (kornaya basmıyorum sabır diyorum dıt yapıyorum sadece) yanından geçerken tekrar basıyor beni geçiyor ve ilerde tekrar ani fren ama bu sefer takip mesafesini koruyamadım (hata bende biliyorum). arkayı kaydırıp plakasını öpmeden yan duruyor motosiklet.
başlarım lan böyle işi diyip asılıyorum kornaya. (durduktan sonra) tipide bi gör.(haşa kimseyi görünüşüyle yargılamak haddim değil) pislik olduğu belli ama her halinden. geçiyorum yanından bakıyorum söyleniyorum kafamı çevirip (bu arada taksiyi geçip 10 metre kadar ilerledim hala arkama bakıyorum) camdan cıkıp elini cıkarıp küfür etti okudum ağzını. İşte bende sabır bitti bastım frene. istop bile etmedim indim üstüne yürüyorum hiç konuşmadan buda indi ne var lan dedi geliyor. bide belini tutuyo (bende emanet var havaları) olsun koçum bendede ekipman var diyorum kendi kendime. bu arada bu olay tam otobüs durağının orda oluyor insanlarda izliyor araya girmeye calısanlar olacak her durumdan belli ondan gaza geliyor lavuk. ne basıyosun lan frene aynana baksana bide küfür ediyosun ........ herifi diyorum. bundaki bi tavırları gör patlattı bi tane bana (ne olursa olsun ilk ben vurmam kavgada) bu arada kask'a vurdu salak hissetmedim bile başladım bende vurmaya . gerisini anlatmaya gerek yok tipik şehir içi kavga ayırdılar hemen. bende uzaklaştım arkamdan gelmemesi için.
demek istediğim şudur. ben motordan indim. üstüne yürüdüm ama o cebinden bıcağı çıkarıp bana sokabilirdi orda. indikten sonrada geri yapamazdım. sonradan sakinleşince anlıyorum yaptığım hatayı. Herkeze kazasız sürüşler uzun oldu biraz