mehmetenis adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dediklerinizde haklısınız,maalesef araç kullanıcıları motorları araç yerine koymamadından kaynaklanıyor.
Bende araç kullanıyorum ve motorda kullanıyorum,Araç kullanırken motorcu arkadaşlara intizam önem gösteririm ama pizzacı motorları hariç,çünkü onlarda saygısızlık hat safhada bu satırı araç kullanan biri olarak yazdım,Sol şeritte gidiyorken dürümcü motoru solumdan geçiyor bu nasıl bir mantık anlamak mümkün değil ben araç ile sol şeritte giderken sol aynama bakmam bu kadar basit,farzedin ki önümde bir çukur olsa sağ şeritte değilim ki sol aynama bakayım Zaten sol şeritteyim,
Motorcu gözüyle ise pizzacı motorları benim gözümde sıfır,bunlardan gınağı geldi motorla gidiyorum adam tak solumda tak sağımda,tamam senin acelen olabilir ama trafiği zor durumda bırakıyorsun ben geçeyimde gerisinden banane mantığı,
Diğer motorcu arkadaşlara lafım yok kuryeler dahil.
Araçlar ise bizlere bu yüzden saygı göstermiyor,bu pizzacı motorları yüzünden yaya şeridinden karşıya geçenler kaldırımda gidenler vs vs...
Büyük motorlara araç sürücüleri daha temkinli yaklaşıyor bende 1 tane 600cc yamaha bir tanede 100cc kral var,100 cc lik ile giderken kimsenin umrunda değilim 100 kişi ile kavga ediyorum,
600 cc yamaha ile giderken bütün araçlar yol veriyor sol şeridi boşaltıyor bu birazda makinenün heybetli olmasından egzost sesinden falan kaynaklanıyor gibime geldi.Yani tamamen ye kürküm ye olayı.