Bu başlık altında gün içinde motorunuzla ne yaptınız aksesuar, gezi, tamir, bakım motorumuzla ilgili herşeyi yaplaşalım.
Bu başlık altında gün içinde motorunuzla ne yaptınız aksesuar, gezi, tamir, bakım motorumuzla ilgili herşeyi yaplaşalım.
Askerdeyim...
Onu çok özlüyorum...
Bende Arabamı çok özlemiştim rover lere sulanıyordum artık dağ başında.
Allah hayırlı teskereler versin.
motorum için zinciri mazotla temizleme sonrasında kuruladıktan sonra kırmızı renkte ipone ile yağladım çektim köşeye
Bugün kabasını aldım sildim güzelce, birkaç adet triumph ve ducati tshirt-mont vs. aldım... yarında belki yeni bir ayna takımı alacağım. Ev yedek parça ve aksesuar deposuna döndü... Ayrıca forkbrace ve gidon amortisörü sıparişi verdim 1 haftaya gelir.
Güzeeeelce sabunlu bi suyla yıkadım abdest aldırdım çamurlarından kurtardım
Hepsine maşallah. Yıkanmak güzeldir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Eski atık araba yağlarınında kullanıldığını biliyormuydun. Hemde üçretsiz alabiliyorsun her tamirciden.
Ama ne denli iyi bilemiyorum. Altın elbiseli adam da söylemişti boşuna para vermeyin diye.
Hocam bildiğiniz gibi bugün motorum için motorumu aldım :D :D Ekstra olarak sarıldım öptüm depoyu fulledim, yeterlidir umarım :D
Maşallah,
Ya gösterme şunu olan var olmayan var
Işıl ışıl olmuş kerata.
Eyvallah hocam . Darısı başınıza artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
http://www.automixonline.com/01-040....%B0-Detay.html Benzinciden aldım bu bezi 6 tl'ye .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Dişli keçesinden yağ kaçırıyordu onu değiştirdik. şimdi damla kaçmıyor.
bir egzoz kaldı bakılacak :D
birde baktım ne göreyim zincir yağdan yoksun , aldım orta sehpaya , söktüm zincir korumasını verdim mazotu verdim mazotu , ardından buladım bolca yağa. 1-2 tur atıp yedirdim iyice dişlilere bugünlük bu kadar yeter
bende motorum için değilde kendime motorda müzik dinlemek için tesisat yaptım hep motora hep motora olmuyor azda kendime çalışayım
İyice yıkayıp temizledim yağı da değiştireyım dedim lanet vida açılmadı bi türlü pas sokücü de yoktu kaldı öyle biraz da yalama oldu malesef vida .s
STP Enjektör temizleyici ekledim depoya.
Bakalım hissedilir etkisi olacak mı...
sonax araç sampuanı ile yikadim bi güzel sorra mikrofiber bezle kurladim sorra bi güzel sonax hizli cila yaptım bazi yerlere wd40 siktim tertemiZ oldu Atom karinca
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)