Kasksız, montsuz, tek teker dolaştım. Şaka şaka yağmur vardı, birşey yapmaya vaktim kalmadı.
Gezmeye götürdüm onu gelincede zincirini temizledim, sonra bir guzel yagladim.mis oldu mis
Sinyalleri degistirdim yeni çamurluk taktım sonra eskisinin daha guzel oldugunu dusunup eskisini taktım yarında kısmetse zincir bakımı yapıcam
arka jant tellerinin yarısı gevşemiş aldım elime anahtarı telleri sıktım sallanmayacak şekilde. zinciri temizleyip gerginlik ayarı verdim. yağ durumunu kontrol ettim .
para etmez ebayda daha iyileri var bi araştır
Ebay da üye ol al getır tak motorcu önermişti de düşündm bi an 100 tl dedi
Full le dedim
50 tl benzin aldı,
1 tl ye de tanzikli su tuttum.
Sym wolf 250cc olduda okşayarak köpükle yıkamadıkmı
Tazyikli su candır
Bende bugün motorum için karbüratörde'ki benzin kaçağını giderim ve karbüratör fişeğinin üzerindeki segman'ı 2. sıradan 3. sıraya aldım + Benzin filtresi aldım yarın takacağım nasipse
Aynasını ve sinyallerini kırdım ve granajlarını çizdirdim.(Tabiki yanlışlıkla.) Gittim yenilerini aldım . Granajdaki çizikler çok derin olmadığı için şuanlık zararı yok. Bir güzel yıkadım. Bir güzel cilalayıp parlattım. Zincirini yağladım. Motor yağını değiştirdim.
- Yeni şampuan ve pasta cila almıştım. Bir güzel yıkadım ve pasta cila yaptım çok fena oldu motor
-Bujisini değiştim
-Zincir bakımını yaptım.
-Jantları ve lastikleri ayrı ayrı bakım spreyleriyle temizledim.
-Hareketli kısımları (düğmeler, ayak peglerı vs) wd-40 ile yağladım.
-Ve bir tecrübe vereyim motordaki plastik parçaları (ayna arkası ve bazı plastik yerler vs) parlatıp temizlemek için beze wd-40 sıkın ve silin sonuç tertemiz ve
-Gösterge lambalarını değiştim beyaz led lamba taktım.
- Stop lambası taktım (bağlantısını yapmadım acelesi yok )
- Bazı kısımlara karbon folyo çektim. Gidonun orta kısmı ufak tefek leker vardı hemde anahtarlıktan dolayı çizilmeleri önlemek için oraya yaptım, bir de aynaların arka kısmına ufak bişe yaptım.
Rüzgar siperliğini de söktüm onu ev de karbon folyo ile kaplayacağım.
Yok yok senin ki de iyi temiz..
Benim motordan buralarda görüyorum hele hele bir tanesi var sanki lağım çukurunda çıkarmışlar motoru adam kontağı açıp biniyor motor pert..
Salı günü Kuzgun a
Yeni sinyaller
yeni korna
depo üst bolme zımpara boya
Haftayada 4 mevsim çift lastik taktıkmı tamamdır.
Sinyalleri neden değişiyorsun ki bende değişecektim orjinaliniz ellemedim böyle daha iyi büyük ve görünür düzeyde.
Lastikleri değiş bende bir ay önce değiştim çok çok fark ediyor.
Ha unutmadan hava filtresini de temizledim :D :D
Sinyaller çalışmıyor ve ön sol kırık camı ön arka tek model olcak. 2 gün oldu alalı
Korna çalışmıyor o yüzden degişecekler aldığım yer e ait değişimler ve yag ı değişecek,
Aldığımda yoğundu servis p. tesi gel dediler.
Şampuan bunu aldım büyük ve ucuz güzel.
http://www.tekzen.com.tr/autokitcila...rtakal_/809454
Pasta cila da bunu aldım ve baya çok var içinde. Süngeriyle az biraz sürüp depoya ve ön çamurluğun beyaz kısmına sürdüm. Plastik aksamlara sürmeyin pis oluyor, plastik yerlere beze wd40 sıkın ve silin süper temizliyor ve parlıyor.
http://www.tekzen.com.tr/autokit_fa1...a_cila_/825391
Jant ve lastik için taa 27 haziran da bime gelmişti oto temizlik seti diye o zaman 9,90 tl almıştım.
İçinde dörtlü sprey set vardı. Jant, Lastik, Torpido parlatıcı ve parfüm vardı. Torpido parlatıcı hariç diğerlerini kullanıyorum parfüm de odama sıkıyorum sağa sola güzel kokusu var
http://aktuel-urunler.com/bim-27-haz...er-katalogu-3/
Bak şimdi gördüm pasta cila da gelmiş meğersem hemde 4,50 tl ye ama ne kadar kalitelidir bilinmez benim aldığım gayet gözle görülür temizlik sağlıyor.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)