bugüm motorum için 170 km yaptım, yarında 400 küsür o yüzden ikimizde çok mutluyuz bu aralar
bugüm motorum için 170 km yaptım, yarında 400 küsür o yüzden ikimizde çok mutluyuz bu aralar
Bugün Motorumu çok sevindirdim.
Pirelli Diablo Rosso 2 lastik takımı takıldı
Yağ yağ filtresi değişti.
Balata değişti
üstüne de bir güzel bıcı bıcı yaptı.
Yıkadım pakladım, zinciri temizleyip yağladım.
Bir aydır her bir parçasını havalandırıyorum . Hala toplamadım dinlensin yazıktır dedim 2.5 yıldır dağ tepe 30.000 km dir beni taşıyor saolsun Toplanınca sanırım üstünden ilk beni atıcak :D
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Sigorta yaptırdım.
Valla yapacak bişey bulamıyorum ben, bugün birşey yapmadım, motorumun bi eli yağda bir eli balda
Yağ değişeli 200km anca oldu, hava filtresi temiz, zincir ve teller yağlanalı 40 50 km oldu, yıkanalı 2 gün oldu daha napayım, bugün binmekle yetindim
Abiler yerimi bilmiyorum ama bana yardımcı olmalısınız motoruma bişeyler yaptım. Fakat eksik şeyler var. Motorum 50 cc eğlencelik pocket bike. Ben bu motordan elektriği nerden alabilirim . Led bağlıcam elektrik alamadım . Yardım Ederseniz Minnettarım Saygılar ..
Bugun motorum icin onu satin aldim ve ilk isim plakasini degistirmek icin basvuru oldu
Kaç gündür yağ değişimine gidicem bi türlü gidemiyodum bugün yağ yağ filtresi değişimi zincir temizliği yaptırdım sonra bi 10 km kadar gezdim hava sakat yağmur yağabilir diye tekrar eve döndüm bu kadar
brandam çok kirlenmişti onu yıkadım ve deterjan kokulu temiz brandasıyla örttüm motorumu
O sorunun orjınalı bugun ALLAH RIZASIİÇİN NE YAPTIN OLMASIN !!!
Yağ değişimi sonra bıcı bıcı ve daha sonra zincir bakımı yaptık.Akşama da çıkar biraz dolaşırız
Yeni ayaklık,
Yeni korna,
sinyaller değişti,
Hala yıkamadım.
En son Ramazan ayının 2.haftası yıkamıştım, bugün yıkamayı düşünüyorum
şu başlığı her gördüğümde bugün allah için ne yaptın geliyor aklıma sağ olasın
motor zaten yeni 2 - 3 günde bir sürebildiğim kadar sürüyorum başka bir şey yapmıyorum
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)