Hayırlı olsun.. Bi vulture daha çıktı yakın zamanda ;) Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Hayırlı olsun.. Bi vulture daha çıktı yakın zamanda ;) Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullan.Arkadaşımda da var çok memnun.İyi bir tercih yapmışsın
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Hayırlı Olsun, Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin
Hayırlı uğurlu olsun yaza kadar bende alıyorum inşallah.
duygulandım şerefsizim.
Adam 6 yıl burs biriktirmiş, bir hayal motor almış ama ala ala Mondial almış.
Kazasız, belasız ve servislerle muhatapsız nice km'lere.
Teşekkür ederim
[QUOTE=çağhan;3435858]Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin [/QUOTE
Amin inşallah sağolun
İnşallah sağolun
Teşekkür ederim
Biranönce kavuşursunuz inşallah sağolun
Hahaha ne yapalım o kadar biriktirebildik, bi gün japon farkı görmek dileğiyle, çok şükür şimdilik memnunum zaten ilk göz ağrım hiç şikayet edeceğimi sanmam.İnşallah :D[COLOR="Silver"]
Motoru aldım dostum,kazalar uğursuzluklar biraz da acemilikten 7000km ye kadar tek parça geldim,motor şuana kadar en ufak bir sıkıntı çıkarmadı gayet memnunum şuan lastik arayışındayım,lastikler gerçekten berbattan da berbat.
Bir ufak tavsiyem olacak,farlar açıkken redline'a pek girme ben top speed denerken 10 saniyeye yakın redline'a girdim,redline da farlar daha fazla parlamaya başlıyor bunun sonucu yolda ampulu patlattım.35lik ampul vardı 5-10 tl ye yaptırılabiliyor.
Ben beyaz led far taktırdım 80tl'ye şuan çok çok memnunum aydınlatmadan tavsiye ederim.18v olması da aküye fayda.
Not : 150z-one konusu sandım kusura bakmayın,son dakika kararı olarak z-one modelini aldım bilginize.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)