Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Artçı varken gidon kontrolünün aşırı düşmesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CRF 250 L
    arkadaşlarını iyi seç

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Artçınızı bilinçlendirin. Artçı ile ilgili uyulması gereken kurallar "Faydalı Bilgiler" kısmında var okuyun. Sizin ve artçınızın acemiliğinden kaynaklanan bir durum büyük ihtimalle.

burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    artcını uyar korkma sakin ol ani hareket etme kontrol belde de kazalar hep arkadaki adam yuzunden olur hiç yoktan 1 tane kaskın varsa cıkar artcına ver onun canı daha kıymetlidir bizim burda kaza oldu artcının bacagını kestiler kardesimi arkama almaya korkuyorum 2 kaskım 1 dizlik kolluk eldivenim var kardesime giydiriyorum ben tek kask la gidiyorum

hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Alıntı burak5353 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artcını uyar korkma sakin ol ani hareket etme kontrol belde de kazalar hep arkadaki adam yuzunden olur hiç yoktan 1 tane kaskın varsa cıkar artcına ver onun canı daha kıymetlidir bizim burda kaza oldu artcının bacagını kestiler kardesimi arkama almaya korkuyorum 2 kaskım 1 dizlik kolluk eldivenim var kardesime giydiriyorum ben tek kask la gidiyorum
    Güzel anlatmışsınız fakat, arkanıza sürekli artçı alıyorsanız lütfen kendinize de tam ekipman alın. Allah kaza bela vermesin Tekeriniz düz bassın.
    burak5353 ve RAMİREZ bunu beğendiler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)