Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2.el Kawa ninja mı, 0 km Cbr 250 r mı ?

REKLAM ALANI
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Z moto er 5 in amortisör keçelerine 200 tl dediği günden beri inan kawasaki yazmamışımdır satış sitelerine
    2014 ü bilmiyorum fakat 2013 ün parça fiyatlarının daha ucuz olduğunu biliyorum.
    Ninja mı cbr mı, zevk ve beklentiler. Ben gittim 0 hyosung aldım, bana göre tek yanlışım yılda ortalama 2 motor değiştiren biri olarak sıfır motosiklet almam oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------

Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden cbr şehir içi daha zevkli?
    Alt devirlerinin torklu olmasından dolayı. Gaz tepkisi daha iyi ve hızlanmak için her zaman vites düşürmek zorunda kalınmıyor. 250 cc ss sınıfta alt devirleri en boş alet ninja250r dır. 3 motosikleti de kullandım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Z moto er 5 in amortisör keçelerine 200 tl dediği günden beri inan kawasaki yazmamışımdır satış sitelerine
    2014 ü bilmiyorum fakat 2013 ün parça fiyatlarının daha ucuz olduğunu biliyorum.
    Ninja mı cbr mı, zevk ve beklentiler. Ben gittim 0 hyosung aldım, bana göre tek yanlışım yılda ortalama 2 motor değiştiren biri olarak sıfır motosiklet almam oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------

Alt devirlerinin torklu olmasından dolayı. Gaz tepkisi daha iyi ve hızlanmak için her zaman vites düşürmek zorunda kalınmıyor. 250 cc ss sınıfta alt devirleri en boş alet ninja250r dır. 3 motosikleti de kullandım
    Vites değiştirmek zor bise değil hyo ve cbr ile çok gazladik nedense banada onlar boş geldi.heralde at sahibine göre

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler