2 3 ay önce Suzuki'ye mail atmıştım.
Bu motosiklet Mart ayında geliyor.
Kimse kayıtsız kalamamış , hatta sevip gıcık olanlar da var böyle bir tasarıma kayıtsız kalınamaz standart denemez ) sevenlerdenim tasarımını ama kilo düşündürdü
benim merak ettiğim japonlar muhendis kafalı(hesaplayan adamlar )olduğundan bu motorun rüzgar direnci dolayısıyla en az +10 km top speed i için 100 km hızda 7.500 devire çıkan dişli oranlarına el atıp atılmadığı.
gerçi halledilir ama o orjinal iyidir herzaman
Atmazlar çünkü bu yeni bir vites kutusu demektir. Maliyetleri yükseltir. Ayrıca giydirildiği için yeni motor biraz daha ağırlaşmıştır ve zaten bu kısa oranların sebebi bu ağırlıktı.
Gayet güzel bir motor keşke farı yuvarlak olsaydı.Beyaz rengi gelmiyor sanırım.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Görmemişin motosikleti olmuş. Evvelden böyle değil daha objektiftim ben. 40 yaşından sonra motosiklete kavuşunca böyle oldum . Beni ifade eden durum tam olarak bu. Inazuma ile ilgili tüm forumları okudum. Motorumuz ağır biraz evet ama 140 ile uzun yolda giderken rüzgar falan umursamıyor. Millet neyine eksik bulmuşsa oraya bakıyorum bilhassa onlar benim çok hoşuma gidiyor. 250 cc olmasına rağmen grenajları ile olan devasa görüntüsü, çift egzost u ile javaları andıran duruşu, 80 lerden fırlamış gibi duran halleri herşeyi herşeyi.
Mecnunun Leyla ya dediği gibi : Seninki güzellik değil bu bendeki aşk olmasa...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)