Bence tam CBF 150'den sonra geçilecek motor olmuş, gayet de güzel olmuş. Tek sıkıntısı, o kilosundan dolayı yakıtının fazla olma ihtimali.
Zevke gore degisir, 250cc Touring olmuş bu motor. Kafa ve ön çamurluk olmasa daha iyi olurmuş."
KTM 1290 ile aynı kilodalar desenize Bildiğin demir yığını işte.
bir tabir vardır "şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil" diye, bu aletin tasarımı için cuk oturuyor.
bu ney lan ben de heveslendiydim belki abs'li versiyonu TR'ye gelir de alırım diye. Anlamadım ki, madem ağır güçsüz motor yapacaksın klasik yuvarlak far, arkada çift amortisör, analog gösterge tak hiç olmazsa o işi seven adamlara yürü.
grenajlı olması Turing hesabı fena değil aslında arka çanta yan çantalar dünyayı gez 250 cc çift silindirden 24 bg çıkarmak az bence ama yakıtla alakalı olsa gerek o kadar kötü değil bence fiyatı ne olacak acaba
Kafa grenajını hiç beğenmedim.
Bende çok beğendim bu modeli, ayrıca inazumaya karakterini veren ön çamurluktur bence ben çok beğeniyorum.
berbat bir tasarım derken harcadığım harf karakterlerine bile yazık.
Yahu kimse beğenmemiş motoru, ben beğendim. Kafa daha kibar olabilirdi ama bence gayet hoş. Ağırlık konusunda katılıyorum, ağır motosiklet.
Oturaklı bir 250 cc olmuş, uzun yol için biçilmiş kaftan, 3'lü çanta seti nefis olur. Uzun yol için küçük ccde bundan daha ideal bir model yok şu anda.
sadece kafa grenajlı ara bi model olsa güzel olur bence
beğenmeyenler çoğunlukta gibi ama ben bayıldım. teknik verileri zayıf, kabul. ağır, çok yakıyor, son hız az. ama tasarımına bayıldım. sinek kapanı görmüş böcek gibi kilitleniyorum gördüğümde fotoğrafını. çok şey istiyorum biliyorum ama 300 lük abs lisini getirseler bunun... bide 15000 liraya verseler..........
Bi tuhaf tasarımı beğendimle beğenmedim arası bişey. Ama lütfen "gelirse bu fiyat olur" muhabbeti yapmayın, gereksiz bi muhabbet. Gelince fiyatı belli olur, ne gerek var fiyat uydurmaya, bizi sallamıyorlar zaten.
ben beğenenlerdenim.
bir ay önce geleydi nikahı kıyacaktım. ancak bu arada gönlüm Z300'e kaydı. üzgünüm suzuki artık çok geç.
kırbacı kawasakiye vurmayı planlıyorum.
inazumaya bayılırım,lütfen beğenmiyorsanız beğenenleri hakaret içerecek şekilde eleştirmeyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)