Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangi Marka Seçmeliyim Yardımcı Olur Musunuz :)

REKLAM ALANI

Öncelikle herkese selamlar babam bana seneye motor alacak şimdiden bunun tutkusu beni yerimde durdurmuyor seneye 17 yaşımı dolduracağım ehliyetimi de alacağım. motor sürmeyi biliyorum otomatik - yarı otomatik - manual hepsinden sürdüm ama hepsi küçük motordu ne de olsa köyde öğrendik Şimdi benim aklımda birkaç tane motor markası var ben motorumun gazına bastım mı fırlamasını istiyorum herkes öyle tabi görüntü de çok önemli tabi biraz önce megelli'yi keşfettim görüntü süper güç süper ama motor titremesi işi bozuyor. bir de bu motorun işçilik kalitesi nasıl? aklımdaki diğer motor da honda cbr 250r ve 125r var ama 250r nin tipi pek hoşuma gitmedi 125 in de yerini dolduran yamaha yzf r125 var bunlar da bana biraz yavaş kalır gibi geliyor. zaten 125lik motor ne bekleyecektim ki şimdilik megelli ve yamaha yazf r125 aklımda bir numara ama tabi ikisinin de farklı sorunları var siz ne önerirsiniz? şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

altın elbiseli adamın yzf r125 ve megelli videosunu izlemeni tavsiye ederim bizzat yzfye bindim yzfyi tavsiye ederim

Alıntı eminalperen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    altın elbiseli adamın yzf r125 ve megelli videosunu izlemeni tavsiye ederim bizzat yzfye bindim yzfyi tavsiye ederim
    o adam yzf yi çok kötülüyor be hatta megelliyi daha fazla kötülüyor tamam görüntü olarak şahane zaten o yüzden hoşuma gidiyor ama motoru 200lük ya da 250 lik olsaymış tam istediğim motor hayallerimdeki motormuş onun motor gücü nasıl peki?

Survivalsyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar
    Deli fişek zamanı normaldir istersin.Ama istememen tavsiyedir.O yaşlarda insan genelde ben ölümsüzüm diyor.Al bir 125 cc commuter bak keyfine.Yeter ki hayatta kal.Sonrası Allah Kerim.
    Bilg.
    Sayg.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Pistte mi kullanacaksın motoru??

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    şimdi 17 yaşında birine şekli salla al bir YBR demek pek mantıklı değil, bütçe varsa tabi en şekillisinden al abi.

diyebileceğim şey ise 250'lik yerine 125'lik bir alet tercih etmen yönünde olacak. evet 250cc'de rahat kullanırsın ama ben biliyorum ki gidip son hız denemesi yapılacak, gaz dibine kadar açılacak :D. Dolayısıyla 125'lik bir aletin limitlerine zorlanması ile 125'in zorlanmasında fark var, 125cc hatta mümkünse ABS'li bir motosiklet daha güvenli olacaktır.

Ben senin yerinde olsam gider bir Duke 125 (ABS) alırdım kesmez dersen de en kötü duke 200 (ABS) alırdım. Bunlar olmaz beni bozar pahalı vb dersen, MT-125 inanılmaz şekilli bir motosiklet. YZF-125 de keza çok güzel, hatta arazi işleri seversen WR-125 bile çok güzel :D En kötü bir CBR-125 al geç abi. Bu arada CBR 250'nin yeni kasası çok güzel, ona da bir göz at.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Gençlik güzel şey,ben kurs motorunda(ace) 3. viteste (korktum)heyecanlandım.
    noob bunu beğendi.

h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    mt125 al, 140km yapıyormuş.
    yada bajaj 200ns pulsar'da olabilir.

muka52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 700 DC İNTEGRA
    Benim arkadaşım ktm 200duke aldı çok güzel bir motor..Tavsiye ederim....

yok ben dışarda hava olması için almayı düşünüyorum
    Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pistte mi kullanacaksın motoru??

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Alıntı mithrelios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi 17 yaşında birine şekli salla al bir YBR demek pek mantıklı değil, bütçe varsa tabi en şekillisinden al abi.

diyebileceğim şey ise 250'lik yerine 125'lik bir alet tercih etmen yönünde olacak. evet 250cc'de rahat kullanırsın ama ben biliyorum ki gidip son hız denemesi yapılacak, gaz dibine kadar açılacak :D. Dolayısıyla 125'lik bir aletin limitlerine zorlanması ile 125'in zorlanmasında fark var, 125cc hatta mümkünse ABS'li bir motosiklet daha güvenli olacaktır.

Ben senin yerinde olsam gider bir Duke 125 (ABS) alırdım kesmez dersen de en kötü duke 200 (ABS) alırdım. Bunlar olmaz beni bozar pahalı vb dersen, MT-125 inanılmaz şekilli bir motosiklet. YZF-125 de keza çok güzel, hatta arazi işleri seversen WR-125 bile çok güzel :D En kötü bir CBR-125 al geç abi. Bu arada CBR 250'nin yeni kasası çok güzel, ona da bir göz at.
    OLAYI EN İYİ SEN ANLIYORSUN YA ŞİMDİ BENDE ÖYLE YARIŞTIRMA DORUK NOKTALARI GİBİ HİSLER YOK BEN MOTORUMDAN 2 ŞEY İSTERİM BANA HAVA VERSİN VE ALTINDA Bİ GÜÇ OLSUN AMA BEN BU GÜCÜ VARA YOĞA KULLANMAM HER ZAMAN SON GAZ GİTMEM MOTORU BAĞIRTMAM SADECE ALTIMDA O GÜÇ OLSUN O YETER BANA YANİ

Alıntı h2rx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt125 al, 140km yapıyormuş.
    yada bajaj 200ns pulsar'da olabilir.
    O motorlar pek gözümü tutmadı ya yzf r 125 çok şekil

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)