Hangi Marka Seçmeliyim Yardımcı Olur Musunuz :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
altın elbiseli adamın yzf r125 ve megelli videosunu izlemeni tavsiye ederim bizzat yzfye bindim yzfyi tavsiye ederim
-
eminalperen adlı üyeden alıntı
altın elbiseli adamın yzf r125 ve megelli videosunu izlemeni tavsiye ederim bizzat yzfye bindim yzfyi tavsiye ederim
o adam yzf yi çok kötülüyor be hatta megelliyi daha fazla kötülüyor tamam görüntü olarak şahane zaten o yüzden hoşuma gidiyor ama motoru 200lük ya da 250 lik olsaymış tam istediğim motor hayallerimdeki motormuş onun motor gücü nasıl peki?
-
Merhabalar
Deli fişek zamanı normaldir istersin.Ama istememen tavsiyedir.O yaşlarda insan genelde ben ölümsüzüm diyor.Al bir 125 cc commuter bak keyfine.Yeter ki hayatta kal.Sonrası Allah Kerim.
Bilg.
Sayg.
-
Pistte mi kullanacaksın motoru??
-
şimdi 17 yaşında birine şekli salla al bir YBR demek pek mantıklı değil, bütçe varsa tabi en şekillisinden al abi.
diyebileceğim şey ise 250'lik yerine 125'lik bir alet tercih etmen yönünde olacak. evet 250cc'de rahat kullanırsın ama ben biliyorum ki gidip son hız denemesi yapılacak, gaz dibine kadar açılacak :D. Dolayısıyla 125'lik bir aletin limitlerine zorlanması ile 125'in zorlanmasında fark var, 125cc hatta mümkünse ABS'li bir motosiklet daha güvenli olacaktır.
Ben senin yerinde olsam gider bir Duke 125 (ABS) alırdım kesmez dersen de en kötü duke 200 (ABS) alırdım. Bunlar olmaz beni bozar pahalı vb dersen, MT-125 inanılmaz şekilli bir motosiklet. YZF-125 de keza çok güzel, hatta arazi işleri seversen WR-125 bile çok güzel :D En kötü bir CBR-125 al geç abi. Bu arada CBR 250'nin yeni kasası çok güzel, ona da bir göz at.
-
Gençlik güzel şey,ben kurs motorunda(ace) 3. viteste (korktum)heyecanlandım.
-
mt125 al, 140km yapıyormuş.
yada bajaj 200ns pulsar'da olabilir.
-
Benim arkadaşım ktm 200duke aldı çok güzel bir motor..Tavsiye ederim....
-
-
h2rx adlı üyeden alıntı
mt125 al, 140km yapıyormuş.
yada bajaj 200ns pulsar'da olabilir.
O motorlar pek gözümü tutmadı ya yzf r 125 çok şekil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)