herkese mrb lar bugün size görüşlerimi yazayım dedim . 1 yıldır çin motoru kullanıyorum. motoru aldığım ilk gün daha dün gibi aklımda neyse motoru aldıım 3 ay marştan çalıştıramadım ( akü bitikmiş salak servisin hatası ) 5. ay anlaşıldı akünün bitik olduğu neyse değiştirdik 2. ayda benzin borularını değiştirdim. bu arada rodaj dönemine pek uymadım . hergün 2 kişi 4 ay oyunca 4 km yokus cıktık . ilk 6 ay biraz sorunlu gecti ama memnundum motordan. subat ayında yolda kaldım(buji yerinden cıkmıs [salak kafa gitte bak bakalım buji nerde ]) elime motoru aldım 9 km elimde servise gittim.(allahtan 50 cc ) neyse bu buji yine tekrarladı bende değiştirdim bir sorun yokh. en büyük sorunum ise aynalar yolda giderken ayarı bozuluyor(çözüm bulaamdım daha) 2 defa kışın manisaya gittim geldim yolda tam gaz hemde tık demedi. ibreyi sonuna vurdum bişey olmadı. gecen gün yolda giderken km teli koptu 15 ytl dediler bende değiştirmedim aldıgımdan beri km 4000 oldu karda-yağmurda 40 derece sıcakta bindim 2 defa yolda bıraktı oda basit bir sorundan dolayı. bu aralar pek sık binmiyorum ha unutmadan lastik patladı onunda yolunu öğrendim lastik ile jantın arasına piril dökün bekleyin 2 dk ama iyice dağıtın pirili yoksa benm gibi lastiği sökmek için 1 hafta uğraşırsınız neyse benden bu kadar ben biraz titiz kullanıcıyım belki pek sorun yaşamadım ama sizi bilmem eğer para bulursam ikinci el ybr almayı düşünüyorum ama bu motor ilk göz ağrım yerini hiçbirşey tutmaz..... motorum kangda 50 qt bence çinlilerin içinde iyi çünkü diğer çinlilere bakıyorum (scoter olarak) 2005 olan coğu motor dökülmüşş belki km az daha 4000 km pek bişey değil ama ilerki zamanda başıma ne geleceği belli değil 10000 km olsun bakalım o zman herşeyini öğrencez bizim düldülün....