Değerli Arkadaşlar, B/A2 geçişlerde teorik sınavdan muafsınız.Sadece Direksiyon sınavına gireceksiniz. Sonrasın da sertifikanız hazırlanıp size teslim edilecek. Sürücü Kursu haricinde kesinlikle ehliyet alamazsınız.
Masrafların Sürücü Kursu Ücreti
Emniyet:107 TL kart
Maliye:150 TL
@eraksoy 350 TL den aşağı sürücü kursu bulamadın demek hata yapmışlar sana kaydoldun diye üstüne 350 TL para verselermiş keşke.350 TL ne gibi eğitim alacaksınız çoook merak ediyorum. Sizler gidin gis akademiye, hondaya 450-500TL ödeyin de şu ucuzcu sürücü kurslarından 350 TL-400TL aldığınız 2 saat eğitimleri pekiştirin.
Biz işini doğru yapmayan kurslara kızgınız, adam gibi eğitim ver adam gibi ücrete sonra millet 2 saat eğitimle dubalar arasında 8 çizemedim, dönerken ayağımı koydum gibi bir dünya serzenişte bulunsun.
Şimdi hodri meydan, bu arkadaş ehliyet alacak bakalım kaç paraya kayıt olacak kaç saat eğitim alacak ????
Yasal olarak:
Otomobilde:12 Saat Zorunlu
Motosiklette:10 Saat Zorunlu Eğitim
vermek zorundalar
Bunu kayıt olduğunuz sürücü kursundan talep etmek
zorundasınız. Ama derlerse kardeşim sen zaten 350 TL kayıt oldun 10 Saat eğitim bu fiyata olmaz derlerse hiç şaşmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-kudurdum.html