Fadıl'ım
Fadıl'ım
MSX'imi alınca ona PİTBULL diyeceğim.
Teknik olarak gidon yükseltme veya blok benzerliği konusunu ne yazık ki bilmiyorum. Tek bildiğim mondial 100uag nin baskı balata seti tam uyuyormuş
Fazlasını bileni bulursam benim de işime yarar.
İkinci el olarak aldım 2500tl ye. az biraz da masraf yaptım bakım, elektrik tesisatı vs. Siyah renk olarak sanırım tek mevcut. Sıfır olarak sadece sarı satılıyor şuan. Boyum 183cm
Silopi koydum bazen snopi diyorum
ikitekerli
Onceden demirat derdim... ama sonradan Selin oldu ) hikayesi de şu şekilde;
Selin’in sıcak yaz günlerindeki yaşam tarzından ve eğlencesinden mutlu olsam da, kış gelince aramız bozuluyordu. O yüzden yanına bir 4 teker daha ekledim... onunda plaka harfleri CRN olunca adı otomatik olarak Ceren oldu. Motorumun plakasının harfleri de SL oldugu için ismi bir anda Selin oldu 😁
Soğuk kış gecelerine sıcak ortamıyla huzur veren Ceren ve, sıcak yaz günlerinde sahillerin baş döndüren bikinili güzeli Selinimle mutluyum 👍😉😎
yakışıklı veya evlat diyorum
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
ben kısaca "benim motosikletim" diyorum. o benim bir parçam artık. Benim adım ne ise onun adı da bana ait olan şey.
neyse işte çokta lakap takmamı istiyorsanız motorumun lakabı bundan sonra "düldül"
lakabı bu videodan esinlendim; videonun 59 saniyesinden esinlendim.
ben şükrü diyorum.
şükrü ile ben geziyoruz sonuçta, o da geziyor benimle beraber. kerata ya.
Kara malak diyorum..
Benzini resmen içiyor namizsiz..
Ben hepsine tosunum diyorum bazen yüklenince küfürlü övgüler kullanıyorum
Black Eagle diyorum rengimiz belli olsun nede olsa Beşiktaşlıyız
Avcı diyorum ben , daha önceki motorlarımı top speedde geçip sonra benimle dalga geçen pulsarcı arkadaşları bir bir avladık beraber 😁
Menekşe diyorum kızım dıyorum bazen oksuyorum kafasını (farını) ınsanlar bakıyor garıp garıp Mt-125, m(enekşe)t-125
Süper Tenere'm var adı da güdük. yandan üstten bakınca boyu kısa ama kendisi kalın o yüzden de güdük koyduk adını
Tortor koydum. Tortor geziyoruz sonuçta.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)