İntihar girişiminde polis özçekimi...(Yorum sizin)
Reklamlar
-
İntihar eden adamla Özçekim yapan polis!
Boğaziçi Köprüsü’nde bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması İstanbul trafiğini felç etti ancak bu sefer intihar girişiminden çok polislerin intihar etmek isteyen vatandaşla özçekim yapması oldu.
01 Eylül 2014 Pazartesi 10:27
İntihar eden adamla Özçekim yapan polis!
Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde sabah saat 06.20'den itibaren bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması nedeniyle trafik felç oldu. Olaya müdahale etmek için gelen polisler ise intihar eden şahıs ile selfie çekince sosyal medya yıkıldı. Twitter’a düşen bir fotoğrafta polislerin intihar eden vatandaşla köprünün korkuluklarındayken özçekim yaptığı öne sürüldü.
Avrupa - Anadolu yönünde ek şerit dışında sağ şeridi de polis araçları etkilediği için sadece tek şeritten akış sağlanabildi.
Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönündeki yoğunluk Çağlayan'dan başladı.
Boğaziçi Köprüsü'ndeki yoğunluk FSM Köprüsü Anadolu - Avrupa geçişini de erken saatlerde yoğunlaştırdı.
Kaynak: http://www.haberhergun.com/genel/int...is-h15197.html
Reklamlar
-
Eldeki malzeme bu, ne yapalım. Katranı kaynatsan olur mu şeker?.....
-
Burada şaşılacak bir şey yok bence, gayet normal. Tipik Türk polisi.
-
20 yaşındaki çocuğu polis yaparsan olacağı bu malesef.
-
bu " insanın " seni beni denetleme tutuklama yetkisi var ya yanarım da ona yanarım.
intihar oranı en yüksek mesleklerden birisi de polislik. demek iyi olanları da dayanamıyor biz de bu zalimlere kalıyoruz.
-
dün denizde boğulan birine sağlık ekibi tarafından ilkyardım yapılırken bir çiftin olay mahallinde selfie yaptığına şahit oldum. polis, doktor, öğretmen, mühendis farketmez, önce insan olsun. sorun meslek gruplarında değil halkımızda diye düşünüyorum.
-
Bence haber magazin haber olabilir. Polisin özçekim yaptığını nerden anlamış haberi yapan?
Ekranı mı görmüş? Belki arka kamera ile bambaşka birşey çekiyor belki fotoğraf çekmiyor başka birşey yapıyor?
Bir insanın bu kadar insalıktan çıkacağına inanmak istemiyorum.
Hemen yargısız infaz yapayalım.
... diyeceğim ama bana bile çok iyimser geldi yazdıklarım...
-
alışkınız sosyal medya yalanlarına (tomanın ikiye böldüğü adam ) eğlensinler kendi kafalarına göre
-
tek bir fotoğraf karesi çoğu zaman gerçekleri yansıtmaz..
-
adamın yakınlarından biriyle tangoyla konusuyor olabilir
-
Toma olur da kabataş olmaz mı hiç?
Türbanlı bacının üzerine işeyen deri eldivenli üzeri çıplaklar
-
adamın belki telefonu çekmiyodur havaya kaldırmıştır çeksin diye
-
-
adam bulutları çekiyor. art niyetli olmayın.
hatta bence intihar eden vatandaş paralelci, polisin o halini görüp tam arka tarafına yanaşmış kötü imaj oluşsun diye.
bence öyle yani
-
Bence bu memurun üzerine bu kadar gidilmemeli, intihar ediyorsa etsin artist banane, işim gücüm yok birde el alemin çocuğunu intihardan'mı çevirmeye uğraşacağım. Zaten intihar etmeye niyetli olan adam çıkar atar kendini öyle polis felan beklemez showmen bunların hepsi.
-
Şimdi bu adamın kendini çekmesi sizi niye rahatsız etti? Kendinizi onun yerine koysanıza? Bi ahlaksızlık mi yaptı? Görevini kötüye mi kullandı ? Yoksa adamın psikolojisini etkileyerek intihar girişimini mi hızlandırdı? Yoksa bu tepkiniz sırf polis olduğu için miydi? Polislere karşı nasıl bir antipatimiz varsa..
-
canerol adlı üyeden alıntı
adamın belki telefonu çekmiyodur havaya kaldırmıştır çeksin diye
Harbi mantıklı haa yapmadığımız şey değil
-
yiwotxxx adlı üyeden alıntı
Şimdi bu adamın kendini çekmesi sizi niye rahatsız etti? Kendinizi onun yerine koysanıza? Bi ahlaksızlık mi yaptı? Görevini kötüye mi kullandı ? Yoksa adamın psikolojisini etkileyerek intihar girişimini mi hızlandırdı? Yoksa bu tepkiniz sırf polis olduğu için miydi? Polislere karşı nasıl bir antipatimiz varsa..
Sen korkuluklardaki kişinin bir yakının olduğunu hiç düşündün mü? Kardeşin korkuluktan kendini aşağı atarken polisin bu pozu hoşuna gidermiydi. Bence ana avrat söverdin.
-
MANTIKLI BIRISI ISTER POLIS OLSUN ISTER BASKA BIRIS ARKADA BIRI INTIAR EDERKEN INSAN OLAN OYLE SELFI MELFI CEKMEZ BASKA BIRSEY YAPIYORDUR DIYE DUSUNUYORUM ACIKCASI
-
İstanbul'da yaşamadığım için bilmiyorum ama İstanbul'un göbeğinde telefon çekmez mi yahu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)