honda cbr 125r ile 2 kişi uzun yol yapacagım bilgi istiyorum yardım :)
Reklamlar
-
31 Ağustos 2014, 16:25
Reklamlar
-
31 Ağustos 2014, 16:48
Kolay gelsin.
Cbr 250 de artçı alınca max 100 km yol yapardım.
Gerisi işkence.
Ben bu tip motorlarda artçının sadece kısa mesafede olması taraftarıyım.
-
31 Ağustos 2014, 16:55
Her insan gibi sende anneni çok seviyorsundur eminim
Ama o motorla İzmirden değil Edirne Çanakkaleye bile varmanız büyük işkence
-
31 Ağustos 2014, 16:56
Cok yorulursunuz hocam racing motorlarda oturus surus farklidir artci cok rahatsiz olur 125cc de surekli dipgaz gitmek zorundasin..
-
31 Ağustos 2014, 17:11
annene bu eziyeti çektirme derim.
-
31 Ağustos 2014, 17:13
Biz 2 kişi Honda CRF 250 L ile İzmir'den Cunda'ya gittik. Her 50 dakikada 10 dakika mola verdik ama vardığımızda bitmiştik. 250 cc ve Dual Purpose yani dik rahat konumda oturduğun motor ile bile bu çok zor. Sen tek başına olsan İstanbul'a zor gidersin. Annene boşa işkence etme. Önce bir Bergama deneyin bakalım oluyor mu? Antik tiyatroyu gezdir bir annene.
-
31 Ağustos 2014, 17:19
Machair adlı üyeden alıntı
Biz 2 kişi Honda CRF 250 L ile İzmir'den Cunda'ya gittik. Her 50 dakikada 10 dakika mola verdik ama vardığımızda bitmiştik. 250 cc ve Dual Purpose yani dik rahat konumda oturduğun motor ile bile bu çok zor. Sen tek başına olsan İstanbul'a zor gidersin. Annene boşa işkence etme. Önce bir Bergama deneyin bakalım oluyor mu? Antik tiyatroyu gezdir bir annene.
öncesinde bi çalışma yapalım o zaman kısa yollarla dediğiniz gibi yorgunluk sıkıntı olursa gitmeyiz madem bilgiler için çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Her insan gibi sende anneni çok seviyorsundur eminim
Ama o motorla İzmirden değil Edirne Çanakkaleye bile varmanız büyük işkence
bir kaç kişiden olumlu yanıt aldım rahat diyorlAr ya . adamlar iki kişi antalyadan izmire gelmişler ama çok kararsızım zorlu olur diye tırsıyorum
-
31 Ağustos 2014, 18:22
Bende CBR 125R aldığım zaman kuzenimle Ankara'dan Antalya'ya gitmeyi düşünüyorum. Konuyu takip ediyorum
-
31 Ağustos 2014, 18:27
Bu gün gördüm cbrye biniyorlardır 125 likmi 250 likmi tam emin değilim artçı orta yaşlarda bir bayandı çuval gibi sürücünün üstüne yığılmış sürücüde rahatsızdı o durumdan artçıda 125 cc ise şehir dışı şehir içine benzemiyor ah 250 lik alsaydım diye çok söyleneceksin
-
31 Ağustos 2014, 20:03
Ben 100km kadar yol yaptım ama benim artçı tutunmuyor bile o derece prof artciydi :D arkadaki size yüklenmez arkadan tutarsa hem siz hem o rahat eder ama kilosu da 1numarali etkendir çok ağır olmadı tavsiye edilmez denge bozar.Ben sıkıntı cekmedim yanı
-
31 Ağustos 2014, 20:23
ccc67 adlı üyeden alıntı
Ben 100km kadar yol yaptım ama benim artçı tutunmuyor bile o derece prof artciydi :D arkadaki size yüklenmez arkadan tutarsa hem siz hem o rahat eder ama kilosu da 1numarali etkendir çok ağır olmadı tavsiye edilmez denge bozar.Ben sıkıntı cekmedim yanı
Asıl önemli olan iki şehir arasındaki 400km için ne düşünüyorsunuz !
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
-
31 Ağustos 2014, 22:38
Benim bir tanıdığım var ümraniye - şile yapıyor sürekli annesi ile. 1, 1.5 saatlik yol gerçi ümraniye-şile
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Asıl önemli olan iki şehir arasındaki 400km için ne düşünüyorsunuz !
Artçı ve sürücü yeterince tecrubeliyse keyifli bile olabilir
-
Bence deneme olarak günübirlik İzmir Kuşadası falan yapın , sıkıntı olmazsa çıkın yola.
-
-
bu zımbırtıda dik oturmuyorsan belin ağrır. Annende koltuk rahatsızsa memnun kalmayabilir. Onun dışında bin git sıkıntı yok
-
Annen olmasa git derim ama kadına eziyet etme bence . Ha illa giderseniz hayırlı yolculuk.
-
En az 400 500 cc olacak ki chopper o yola gidecen YBR cbf Apache ile uzun yol yapana sasarim.basiyosun gitmiyor.kamyonlar 120 ile geliyor üstüne üstüne.
Sen boşver gittim geldim harikaydi diyenleri
-
aynen hocam öyle bir deneyelim
-
125 cc ile artçılı yolculuk çok zordur, ege bölgesinde gezilebilir her türlü. ama edirne diyosun.
bide spor motorla, bi de rüzgar falan, yokuş çıkmalar, inmeler, düşününce bile işkence
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler