Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Saçma sapan HGS cezası

REKLAM ALANI
    Serkan S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Merhaba dostlar,
    Bugün ceza falan yemişmiyim etmişmiyim diye bir bakayım dedim birde ne göreyim hgs den 2 kere ceza yemişim.
    İstanbulda bulunmadığım tarihlerde (güya) köprüden geçmişim ve toplamda 330 lira ceza yemişim bu ne saçmalıktır ?
    Ne yapabilirim yok mudur bunun bir hal çaresi bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    günde 2 kez tuzladan şişli maslak a gidip geliyorum... otoyolda u dönüşü yapıp geldiğim gişeden geri çıktığım için hgs yüklü miktar para çekmiş.. bunu şans eseri geçişlerimi kontrol ederken gördüm... aradım durumu anlattım kamera görüntüleri izlenip bakılacak eğer geçiş yoksa düzeltilir dediler 3 gün oldu halen düzeltilmedi... bu hgs yi ilk günden beri sevmedim...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    bende 4 gün mü ne oldu kaçak geçtim sonra gittim hgs aldım dün geri döndüm girşi okumamış çıkışı okudu taa kaskın üstünde tutuyorum iyice kameranın içinemi sokmamız gerekiyor anlamadım

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bazı motosiklet kullanıcıları siyah bant yada stikırlarla plakalarındaki harf ve rakamları dğeiştiriyorlar.
    Mesela "C" harfini " O" yapmak "6" rakamını "8" yapmak vs vs .
    Bu şekilde yapıp sizin plakaya denk getirmiş olabilirlermi ?
    Hiç plakanızı düşürdünüzmü , buldukları plakaları , evraksız motorlarına takıp dolaşanlar da var .
    Hgs geçişi ise mutlaka resimlemişlerdir , resim isteyin .

Serkan S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazı motosiklet kullanıcıları siyah bant yada stikırlarla plakalarındaki harf ve rakamları dğeiştiriyorlar.
    Mesela "C" harfini " O" yapmak "6" rakamını "8" yapmak vs vs .
    Bu şekilde yapıp sizin plakaya denk getirmiş olabilirlermi ?
    Hiç plakanızı düşürdünüzmü , buldukları plakaları , evraksız motorlarına takıp dolaşanlar da var .
    Hgs geçişi ise mutlaka resimlemişlerdir , resim isteyin .
    hayır plakayı düşürmedim hiç fakat dediğiniz gibi yapmış olabilirler mi o kadar şanssızmıyım bana denk gelmiş bilmiyorum
    iletişimlerini bulabilirsem doğru düzgün cevap veren

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    bir çok kişinin hgs takmayıp kaçak geçiş sebebi sistemin doğru dürüst çalışmaması

s.ozer1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Hyosung GT250R EFi
    acayüp arkadaşında da dediği gibi plakada harfleri değiştiriyorlar yada harfleri beyaz bant ile kapatıyorlar. Muhtemelen o da size denk geldi. Mahkemeye itirazda bulunursanız ve o tarihlerde istanbulda olmadığınızı ispatlarsanız muhtemelen cezayı düşürürler. Hatta gidip savcılığa suç duyurusunda bulunursanız bunu yapan kişilerede kapis cezasına kadar gidebiliyor. Hgs kaçak geçiş diye google'da aratırsanız daha önce aynı olayın yaşandığını ve mahkemeye verildiğini göreceksiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)