Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ehliyet sınavından gözetmenin uykusu geldiği için kaldım

REKLAM ALANI
    kobra16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oç ye denk gelmişsin arkadaşım geçmiş olsun, bizim kursta özellikle tembihlediler aman yavaş gidin 2. vitesi geçmeyin en kötü 3 e atın dediler ki motorlar bisan ceylan 100 dü, ben sınav alanına tiril tiril yeni aldığım apache motorumla gittim üstümde deri mont kafamda fiberglass kask elimde eldiven dizimde dizlik o kadar yavaş gidiyordu ki öndeki çatladım resmen sıcaktan içim dışıma çıkmıştı indiğimde
    Teşekkür ederim Sınav sisteminin sıkıntıları var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Katılıyorum hocam benimde arkadaşlarım görev alıyor o sınavlarda müfettişler denetledigi için hata yapanları bazen bırakıyorlar işte ama biz nedense hep hoşgörü bekliyoruz gecirsinler ne var diyoruz. Gerci kurslarda esas kabahat adam gibi eğitim veren yok hatta bi kursa gittim fiyatı söyledi, hemde normalden pahalı söyledi ee dedim eğitim kaç saat ? Eğitim veremiyoruz dedi bende o zaman niye para veriyoruz dedim ikimizde sustuk sonra kalktım gittim ve bu dedigim istanbulun göbeğinde oluyor herşeyden önce kursların iyi denetlenmesi gerekiyor kesinlikle

Wolvie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tenere 660
    Benim sinavda motor 2. Vitese gecmiyordu, bana da sakin hizlanma dediler benim de max hiz 30 du ama gectim.
    Turkiye'deki ehliyet ve sinav sistemi adam gibi olsa trafikte arac kalmaz.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)